2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشلا همیشه تنشون سالم باشه و موفق🌻💙خیرشوببینی

ممنونم مهربون، ایشالا خودتم موفق و خوشبخت باشی و حال دلت همیشه خوب باشه🫂🤍🙏😘

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من پسرم کوچک بود ماهواره داشتیم بچه نگاه میکرد بعد یه مدت میگفتم مامان بوس کن لبمو بوس میکرد جای صورت چنان بدم امد که گفتم باید ماهواره جمع کنیم از همون سال گذاشتیم کنار

از صدا و سیمای میلی بیشتر از ماهواره بترسخیلی عجیبهما یه قرنه ماهواره داریم چیزی نشده ! منحرفم نشدیم

صداوسیما که اصلا هیچی نداره میری فقط داغون میشی الان بشترخاموشه از وقتی جنگ شده

نمیدونم اینجا چرا جو میدن ملت .تو بخر شبکه های بد نداره فقط شبکه های جم پاک کن ک فیلم ترکیه ای نبینن ...

خسته شدم والا از اخبار دروغ صدا سیما از اینکه  میفهمم دارن الکی جلوه میدن همه چی گل وبلبله

خسته شدم والا از اخبار دروغ صدا سیما از اینکه میفهمم دارن الکی جلوه میدن همه چی گل وبلبله

دقیقا بخدا  من ۲۰ ساله نگاه نکردم صدا سیما رو 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بی حجابی از نظر شما فساده؟وای کدوم قرنید شما

قرن کیلو چنده؟ قرآن رو ببین چی گفته. سوره نور.

بی حجابی فساد آوره .... هیزی مردان و بی حجابی زنان هر دو مکمل هم هستن. توجیهی برای این کثافات دارین بفرمایین

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

قرن کیلو چنده؟ قرآن رو ببین چی گفته. سوره نور.بی حجابی فساد آوره .... هیزی مردان و بی حجابی زنان هر ...

من نخوام طبق قرآن پیش برم باید کیو ببینم؟تو کلاه خودتو بچسب باد نبره فضولی حجاب بقیه رو نکن

من نخوام طبق قرآن پیش برم باید کیو ببینم؟تو کلاه خودتو بچسب باد نبره فضولی حجاب بقیه رو نکن

فضول خودتی .... اختیارت دست خودته....‌ میخوای بریز بیرون به آدمای هیز حال بده میخوای سنگین و با وقار و خانوم باش .... مگه من با خط کش واستادم بالاسرت؟؟؟

دیگه منو ریپ نکن، منو سنه نه

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

فضول خودتی .... اختیارت دست خودته....‌ میخوای بریز بیرون به آدمای هیز حال بده میخوای سنگین و با وقار ...

دقیقا همیشه با خودت تکرار کن که تورو سننه

من واسه آدمای هیز خودمو تو گونی نمیکنم، بذار انقد نگاه کنن تا چششون در بیاد🌹

cousins، در کل به دختر خاله / عمه / عمو / دایی  یا پسر خاله / عمه / عمو / دایی ، گفته میشه عزیزم  ، توی اون تاپیک چون بسته شد نتونستم بگم 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم