2777
2789
خودم افسردگی دارم دارو میخورم کشش ندارم بچه ها پر انرژی هستن بعضی وقتا اصلا توان صحبت باهاشون ندارم ...

برای پرخاشگری کلاس ورزش ببر، انرژی شون تخلیه بشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم افسردگی دارم دارو میخورم کشش ندارم بچه ها پر انرژی هستن بعضی وقتا اصلا توان صحبت باهاشون ندارم ...

نمیدونم اینجا چرا جو میدن ملت .

تو بخر شبکه های بد نداره فقط شبکه های جم پاک کن ک فیلم ترکیه ای نبینن . والا اونا هم ته تهش یه بوس و بغله . هر چیزی رو درست استفاده کنی باید .

والا همچین میگن بد آموزی داره انگار این همه سال مختار نامه دیدن الان همه عابد و زاهد شدن .یا جومونگ دیدن جنگو شدن 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الهی کجارفته؟

ایتالیا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اطلاعی ندارم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

از بچگی تو خونمون ماهواره داشتیم 

همین فیلم هایی مثل جوکر و سینمایی های ایرانی که اجازه پخش توی صدا و سیما رو نداشتن رو می‌دیدیم ، آشپزی،  داداشم هم شبکه های کودک.

تا به حال یه فیلم ترکی و ... هم نگاه نکردم فقط یه فیلم دیدم  که اونم از تماشا پخش شد😅علاقه ایی ندارم به اینجور فیلم ها ...

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

ما نداریم و کمبودی هم حس نمی کنیمالبته تی وی ایرانم نمی بینیم چون هیچی ندارهبچه کوچیکم فقط شبکه پویا ...

ماهم تو دیجیتال همش سریال کره‌ای تاریخی می‌بینیم. ایرانی خیلی کم پیش میاد ببینیم.

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟
ایشلا موفق باشن رشتشون چیه

ممنونم 💞🙏هوش مصنوعی