2777
2789

بچه ها که الان تقریبا میفهمند روابط دوستی با جنس مخالف رو میگن مثلاً دوستم داره ولی من انجام نمیدم چون میدونم کارخوبی نیست ازاول براشون دیجیتال گذاشتم گوشی یه بدون سیم کارت داره دخترم 11سالشه  دوتا پسر17ساله و 5ساله هم دارم تو رو خدا راهنمایی کنین اگه شبکه های اونجوری رو قفل کنیم بقیه یه فیلم ها مثلاً ترکی و اینا مناسبن ممنون از راهنماییتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا فیلمای ترکی دست کمی از شبکه های پ..و..ر...ن. ندارن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ما نداریم و کمبودی هم حس نمی کنیم

البته تی وی ایرانم نمی بینیم چون هیچی نداره

بچه کوچیکم فقط شبکه پویا می بینه همش

بزرگه هم فیلم و سریال و انیمیشن هایی که میخوان دانلود می کنه زبان اصلی اغلب می بینن

خودم و همسرم هم انقدر کار داریم فرصت تی وی نداریم و اوقات بیکاری هم با خانواده ایم و تی وی نمی بینیم

فیلم ترکی به نظرت مناسبه؟ واقعا محتوا نداره فقط یه موضوع مزخرفو پونصد قسمت طول میدن ما که نگاه نمیکنیم بچمم گاهی شبکه های کودکو نگاه میکنه آموزش زبان داره شعر و... شاده 

اخه برای روحیه فیلم ترکی بذاری؟به چه درد میخوره

حداقل وسیله بازی چیزی بگیر براشون

پلی استیشنی فوتبال دستی این چیزا

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

حتمااااا بگیر و البته نظارت هم داشته باش خیلی برنامه های خوبی و آموزشی و طبق روز دنیا داره من خودم چند تا شبکه که دوست نداشتم رو حذف کردم الان دور زمونه اینترنته که خیلی بی در و پیکر تر از ماهوارس پس با یه چیزی که میشه کنترول کرد سرگرم بشن بهتره