2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهم رو بذار کنار محکم بچسب به یازدهم ولی تمیییییییییز جمعش کنیااااا

تازه میخواد بره یازدهم چرا دهم رو بذاره کنار😐😐

دهم رو خوب بخون تا تسلط پیدا کنی بنظر من نیازی به پیشخوانی یازدهم هم نیست

همه کتابا دهمو جمع کن زیستو دو منبعی بخون تونستیزیست یازدهم هم کم کم شروع کنفصل ۱ و ۲ خيلي راحتهکمکی ...

دهم نمیشه فقط تخصصی هارو جمع کنم از عمومی ها هم فقط زبان 

دهم رو بذار کنار محکم بچسب به یازدهم ولی تمیییییییییز جمعش کنیااااا

وا چه جمع بندی هنوز یه دورم نخونده

عزیزم یک کتاب زیست یا شیمی پیش خوانی 

تخصصی های دهمت مرور

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

تازه میخواد بره یازدهم چرا دهم رو بذاره کنار😐😐دهم رو خوب بخون تا تسلط پیدا کنی بنظر من نیازی به پی ...

عزیزم ما توی این کار دیگه مو سفید کردیم

دهم رو سال کنکور میشه جمع کرد

یازدهم رو باید قوی خوند چون خیلی تست توی کنکور داره، یجاهایی با دوازدهم برابری میکنه

عزیزم ما توی این کار دیگه مو سفید کردیمدهم رو سال کنکور میشه جمع کردیازدهم رو باید قوی خوند چون خیلی ...

من خودمم مشاوره درسی میدم و میگم که کاملا اشتباهه دهم رو ول کنی اتفاقا الان کار درست اینه پایه رو تقویت کنی یازدهم رو توی همون سال خودش میشه خوب خوند😐و سال کنکور تو باید فقط مرور کنی نه که بعد از سه سال بری دهمو باز کنی

سال آینده وارد یازدهم می‌شید یا دوازدهم؟

اگه وارد دوازدهم می‌شید و پایه ی قوی ایی دارید احتمالا همزمان هر دوتا رو بتونید جمع کنید (مثلاً من خودم تابستون هر دو پایه رو باهم جمع کردم ) اما دوازدهمم رو نتونستم پیش خوانی کنم 

اگر وارد یازدهم می‌شید و پایه ی قوی ایی دارید بهتره هم پیش خوانی کنید و هم دهمتون رو جمع بندی کنید .

اما من احتمال میدم که شما پایه ی متوسط یا ضعیفی دارید (چون معمولا دانش آموزان قوی تر از این سوال ها نمیپرسند و برنامه های خودشون رو دارند )

بنابر این بهتره هرچیزی که خوندید رو جمع بندی کنید ، اگر تست نزدید به صورت تستی کار کنید .

یادتون باشه که جمع بندی ضرورته اما پیش خوانی مزیت محسوب میشه... اگر وقت کافی برای هر دو دارید که چه بهتر و اگر نه که جمع بندی خوانده ها به مراتب مهمتره .

وا چه جمع بندی هنوز یه دورم نخوندهعزیزم یک کتاب زیست یا شیمی پیش خوانی تخصصی های دهمت مرور

نگفتم جمع بندی که!

گفتم تا وقت هست درست و تمیز بشین اختصاصیا رو بخون که هول هولکی نشه

عزیزم ریاضی رو اگه ضعیفی فقط از دهم مرور کن 

زیست یازدهم، شیمی، فیزیک رو استارت بزن منتظر اول سال نمون

ولی پیشخوانی هم خواستی کنی دیگه خوب باشه دیگه

یعنی ویدیو یا درسنامه ، تست آموزشی ، تست زماندار 

این سه مرحله رو انجام بده

من خودم سال یازدهم به یه دختر از مدرسمون گفتم دارم شیمی دهم رو مرور میکنم گفت اصلا همچین کاری نکن، دختره سال پیش دورقمی شد تجربی