2777
2789

شرایط زندگیم اصلا خوب نیست! اگه حوصله داشتین تاپیکای قبلمو بخونین متوجه میشین…

ولی هربار که میام جدی به طلاق فکر کنم یه چیزایی میترسونتم

مثلا با خودم میگم نکنه پدر مادرم خیلی غصه بخورن و بعد از مدتی باخودشون فکرکنن من مقصر بودم و کارم اشتباه بود؟! 

نکنه نتونم خودمو با شرایط جدید و خونه پدری وفق بدم؟

نکنه جلو حرفا و نگاهای فامیل و اطرافیان کم بیارم و خودخوری کنم؟

نکنه بعدا پشیمون بشم و فکرکنم اونقدرام مشکل حادی نبوده و میشد درستش کرد؟

نکنه ادم بعدی که باهاش اشنا میشم شرایط بدتری داشته باشه؟

و هزارااااان فکر دیگه ک هربار مرددم میکنه😔

حتی مشاورم رفتم جواب قاطع بهم نداد؛ البته دو جلسه رفتم فعلا

عزیزم چیزایی که در مورد همسرتون گفتین واقعا تحمل کردنش خیلی سخته اگه از کنارش بودن خسته شدین حاضر نیست تغییر کنه جداشوچیکار به حرف مردم دارین گور بابای حرف مردم لازم نیست حالا حالا ازدواج کنی مگه از ازدواج خیر دیدی هنوز طلاق نگرفته فکر ازدواج بدیو میکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیزایی که در مورد همسرتون گفتین واقعا تحمل کردنش خیلی سخته اگه از کنارش بودن خسته شدین حاضر نی ...

نه درکل دارم به همه ی جوانبش نگاه میکنم

همه ی اطرافیانم ک از نزدیک زندگیمو،شرایطمو،همسرمو،دیدن نظرشون اینه ک جدابشم

میگن تا یه مدت سختته بعدش عادت میکنی و کنار میای

حتی بابام بهم گفت اگه فکرمیکنی مرد زندگی نیس بزار بره ولش کن 

اما خیلی میترسم…

نه درکل دارم به همه ی جوانبش نگاه میکنمهمه ی اطرافیانم ک از نزدیک زندگیمو،شرایطمو،همسرمو،دیدن نظرشون ...

ببین عزیزم من تشویقت نمیکنم که طلاق بگیری اما با چیزایی که خودتون ازش گفتین من خودم به شخصه اصلااا تحمل نمیکنم اگه واسه خودتم سخته اذیتی اول تلاش کن خیلی تلاش کن که تغییرش بدی اگه واقعا نمیشه جداشو واسه چی بترسی خیلی حمایتت می‌کنه بهت احترام می‌زاره که میترسید اینا و از دست بدی خونوادت اگه حمایتت می‌کنه نترس بدش راحتم میشی ولی بازم میگم باهاش حرف بزن از تصمیماتت بگو شاید خودشو تغییر داد من دوست ندارم زندگی کسی از هم بپاچه خیلی تلاش کن واسه بهتر شدن زندگیت اگه دیدی نمیشه تا بچه نداری فکر خودت باش 

فقط اینو می‌دونم اگه جدا نشی بزرگترین خیانت رو در حق خودت و خانوادت کردی!😐 این چه سمیه؟!!😐 خداییش ...

به سختی واقعا

ببین یه روزایی واقعا اخلاق و رفتارش خوب میشه!

ولی درکل رفتار ثابتش ایناس؛طرز فکرش همینه؛هرچقدر فکر میکنم میبینم اینارو ک نمیتونم عوضش کنم!

تا کی میخوام دور خودم حصار تنهایی بکشم؟

تا کی قراره با خونوادم مشکل داشته باشه و مستقیما توهین کنه؟

تا کی میخواد باهام با عصبانیت رفتار کنه؟

به سختی واقعاببین یه روزایی واقعا اخلاق و رفتارش خوب میشه!ولی درکل رفتار ثابتش ایناس؛طرز فکرش همینه؛ ...

خواهشاً تا بچه دار نشدی یه فکر اساسی کن!

واقعاً اذیت کنندست رفتارش 💔

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
ببین عزیزم من تشویقت نمیکنم که طلاق بگیری اما با چیزایی که خودتون ازش گفتین من خودم به شخصه اصلااا ت ...

۴ ساله دارم تلاش میکنم

یه سری چیزای جزئیش بهتر شده،مثلا شلختگیش بهتر شده،نظافت شخصیش،اهمیت دادن به خورد و خوراک خونه،ماهانه یه مبلغی میده به خودم…اینا چیزایی بود ک قبلا حتی همینارم نداشت اما الان بهتر شده

ولی در کل طرز فکرش همونه

قالب اخلاق و رفتاراش همونه؛ ۹۰ درصد موتقع عصبی و بی حوصله اس ادم میترسه بهش چیزی بگه یا ازش چیزی بخواد؛میترسم باهاش برم تو یه جمعی چون انقد برج زهرمار میشه انگار رو میخ نشسته میزبانم معذب میکنه

و کلی رفتارای دیگه ک توضیح دادم قبلا

با خودم میگم تا کی میتونم تحمل کنم؟

خواهشاً تا بچه دار نشدی یه فکر اساسی کن!واقعاً اذیت کنندست رفتارش 💔

دقیقا الان دغدغه ام همینه

میگم باید تصمیم قطعی بگیرم

مشاورم میرم فقط امیدوارم زود بهم بگه چیکار کنم دیگه حوصله ی کش دادن و حروم کردن خودمو ندارم

دقیقا الان دغدغه ام همینهمیگم باید تصمیم قطعی بگیرممشاورم میرم فقط امیدوارم زود بهم بگه چیکار کنم دی ...

آفرین هرچه سریعتر.

انشاالله بهترین ها واست رقم بخوره عزیزم 🥰🥰🥰🥰

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
۴ ساله دارم تلاش میکنمیه سری چیزای جزئیش بهتر شده،مثلا شلختگیش بهتر شده،نظافت شخصیش،اهمیت دادن به خو ...

چی بگم عزیزم خیلی خوبه اینایم که گفتی پس قابل تغییر هست ببین باید لمشو بلد باشی زمانی که حوصله داره با رفتار خوش چیزای که اذیتت می‌کنه بهش بگو مثلا قبل اومدن مهمون یا مهمونی رفتن باهاش حرف بزن بگو احترام بزار بهم انگار همسرتون شخصیتش طوری که تو زمان مناسب باید بهش هینت بدی خلاصه عزیزم اگه توانی واست مونده تلاش کن ایشاالله که موفق بشی عزیزم

چی بگم عزیزم خیلی خوبه اینایم که گفتی پس قابل تغییر هست ببین باید لمشو بلد باشی زمانی که حوصله داره ...

خیلی باهاش صحبت میکنم 

با زبون خوش،با دعوا،هرجور ک فکر کنی

یبارم که درست رفتار میکنه تا مدت هاااا منتشو سرم میزاره انگار باید ازش تقدیر و تشکر کنم