2777
2789
عنوان

بچم داره جلو چشمم آب میشه

401 بازدید | 24 پست

من از عید درگیر مریضی بچمم

یک سال و سه ماهشه

اول با یه اسهال شدید طولانی شروع شد بردم دکتر گفت به لاکتوز حساسیت داره شیرخشک بدون لاکتوز بابد بخوره و قطره رامنوفلور و نئوزینک داد

بچم خوب شد هفته بعدش کرونای شدید گرفت دو دوره انتی بیوتیک خورد تا خوب شد هفته بعدش اسهال و استفراغاش شروع شد و تب داشت بردم دکتر براش ازمایش خون و ادرار و مدفوع نوشت همش خوب بود فقط عفونت ویروسی داشت بهش مترونیدارول داد و خوب شد دوباره امروز دیدم اسهاله

دارم دیوونه میشم

خسته شدم بریدم

البته داره دندون اسیابی هاشم درمیاد ممکنه به اون ربط داشته باشه؟

اسهالش شل و بلغمی هست

دیگه از دکتر بردن خسته شدم

الان سه ماهه که همچنان هم دارم شیر بدون لاکتوز و قطره رامنوفلور میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون در میاره به سلامتی خدا حفظش کنه

در مورد بیماری هاش قسمت مثبتش اینه بدنشو قوی می‌کنه

کردستان به بچه فلوس میده برا اسهال جواب میده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

نعنا و پونه خشک آسیاب کن و بریز تو ماست بده بهش بخوره مثل دارو ۶ساعت یبار ۳قاشق ضرری واسش نداره و اسهالش بند میاد 

اگرم عفونتی داشته باشه پونه دفعش میکنه

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
گلم منم تا شیش هفت سالگیم مریض بودم به شیر خشک حساسیت داشتم و باید شیر سویا میخوردم

منم حس میکنم برا حساسیت غذاییه ولی هیچ چیز غیرمجازی این چند روز نخورده

الان خوب شدی؟ یا هنوز حساسیت داری؟

کرمانچطور مگه؟

میخواستم متخصص اطفال خوب بهت معرفی کنم که تو تهرانه ببریش

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

از دندوناشم هست

خودمم همینفکرو میکنم البته دکترش میگه ربطی به دندون نداره ولی اخه وقتی تازه انتی بیوتیک خورده و شیرخشک بدون لاکتوز میخوره دیگه دلیلی برا اسهال نیست

نعنا و پونه خشک آسیاب کن و بریز تو ماست بده بهش بخوره مثل دارو ۶ساعت یبار ۳قاشق ضرری واسش نداره و اس ...

ممنون عزیزم اخه یه هفته نیست مترونیدازول رو تموم کرده ممکنه دوباره عفونت باشه؟