2777
2789

۳۱ اردیبهشت پریود شدم

۱۵ ام خرداد رابطه کامل محافظت نشده داشتم

۱۷ ام اورژانسی خوردم (کامل یادم رفته بود)

از ۲۵ام تا حالا لکه بینی دارم و خیلی کمه

حدودا ۲۳ ام هم آزمایش دادم منفی بود

این چند روز اخیر خیلی میخوابم

درد سینه دارم از همون ۲۵ ام

امروز هم خیلی کم میلم به غذا رفت و انگار سیر سیر بودم از صبح 

نظرتون چیه چیکار کنم 

قرص اثر کرده یا نه؟

(حوا) که باشی بعضیا (هوا ) برشان میدارد که آدمند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل محافظت نشده یعنی چی؟!مثلاً جلوگیری طبیعی داشتی که خب احتمال بارداری کم هست اگه کلا جلوگیری نکردی که چون تایم تخمک گذاری بوده احتمال بارداری زیاد هست چون دو روز بعد قرص خوردی اثرگذاریش پایین میاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کامل محافظت نشده یعنی چی؟!مثلاً جلوگیری طبیعی داشتی که خب احتمال بارداری کم هست اگه کلا جلوگیری نکرد ...

اصلا جلوگیری نداشتیم🤦🏻‍♀️

اصلا جلوگیری نداشتیم🤦🏻‍♀️

دوره هات چند روزه هست؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سی روز دقیق اول هر ماه پریود میشدم

پس مبارکه احتمالا🦦

پس مبارکه احتمالا🦦

بدبخت میشم که🤦🏻‍♀️🥲 سه تا دیسکای کمرم پاره شده کلی تو این مدت ام از ای و سی تی اسکن هم رفتم

از طرفی بخاطر این شرایط جفتمون بیکار شدیم 😑