2777
2789

دوستان من دوماه قبل ۷دوز عقب انداختم و بعد پریود شدم بعد از پاک شدن برا رشد سینه ترکیبات رازانه شنبلیله و گزنه رو دم میکردم و ۳شب خوردم و دوباره پریود شدم الان هم دوهفته نگذشته که دوباره پریود شدم و لخته خون دفع میشه البته اینم بگم این ماه قرص اورژانسی هم خوردم بنظرتون مشکل چیه

یکم اوضاعمون خرابه فعلا نمیتونم برم سونو و دکتر

جوان میتواند و نمیداند پیر میداند و نمیتواند✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگن سرخود گیاه نخورید همینه

سینه هام بشدددت کوچیکه یچی میگم یچی میشنوی تو همین سابت سرچ کردم گفتن اینارو بخور منم ک دیگه درمونده شدم گفتم بزار امتحان کنم

رازیانه هورمون زنانه رو خیلی بالا میبرهشاید ی اختلالی تو سیکلت اتفاق افتاداگ میتونی تو بیمارستان یا ...

بیمارستان هم انجام میدن؟کدوم بخشش؟بیمه اینا هیچی ندارم کارو بار شوهرمم بخاطر این اوضاع بشدت خوابیده

هم داروی گیاهی خوردی هم اورژانسی طبیعیه که بهم بریزه یه دوره دیگه صبر کن درست نشد برو دکتر

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
سینه هام بشدددت کوچیکه یچی میگم یچی میشنوی تو همین سابت سرچ کردم گفتن اینارو بخور منم ک دیگه درمونده ...

خب هورمون هات بهم ریخته 

برو اورژانس بیمارستان تا کی میخوای خون ریزی داشته باشی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
هم داروی گیاهی خوردی هم اورژانسی طبیعیه که بهم بریزه یه دوره دیگه صبر کن درست نشد برو دکتر

یعنی بخاطر لخته خون نگران نشم؟زدم تو گوگل خیلی چیزای بدی آورد نمیخوام نازا بشم فعلا هم شرایط بچه ندارم

بیمارستان هم انجام میدن؟کدوم بخشش؟بیمه اینا هیچی ندارم کارو بار شوهرمم بخاطر این اوضاع بشدت خوابیده

آره اکثر بیمارستانا دکتر زنانم داره برو بپرس راهنماییت میکنن

درمورد بیمه و اینام بگو

اگ برات مقدوره برو