2777
2789

دارم دق میکنم از غصه هیچکاری نمیتونم انجام بدم زندگیم فلج شده کسی که ده ساله دوسش دارم و دوبار خواستگاری کرده پدرم رد کرده بدون در جریان گذاشتن من الان خانواده اش هم تحت فشار گذاشتنش که باید تکلیفتون مشخص بشه ولی من نمیدونم باید چیکار کنم.بهم گفته یا تا آخر این هفته با بابات صحبت می‌کنی یا بازم سکوت میکنی یعنی قید منو زدی و دیگه تموم....

پدرم آدم خیلی سختگیری هست و اصلا فضا ایجاد نکرده ک من باهاش حرف بزنم در این موارد.

حرف بزنم انگار جرم کردم سرزنش میشم ک میخوای ازدواج کنی....الان به فکر ازدواجی و...دارم دیونه میشم خیلی خیلی برام سخته هیچ بدی از خواستگارم ندیدم یجورایی عشق اول همیم.از اول خانواده اش در جریان بودن اونموقع سنمون کم بود خودمم دوس نداشتم تا همین پارسال حتی نامزد کنیم...صبر کردیم تا بزرگتر شیم.انتخابم براساس آگاهی و داشتن معیار های مد نظرمه

من ۲۶سالمه و آقا۳۰

چیکار کنم.هیچکس نمیتونه درکم کنه حالم خیلی بده

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم حتی نظر منو نمیدونه چون خودش مخالفه رد میکنه کلا همه خواستگارامو همیشه اینجوری رد کرده بدون اینکه از من نظر بخواد

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

وای عزیزم نذر کن فقط و ب مامانت بگو ب بابات بگه و تعریف کنه همچی رو

مامانم هم کاری از دستش بر نمیاد تو خونه ما حرف حرف باباست😔😔 حالم خیلی بده خیلی

خب با مامانت صحبت کن اون به بابات بگهچرا بابات مخالفه؟

متاسفانه من اگر مادر با دل و جرئتی داشتم وضعم الان این نبود

چون پدرش سیگار می‌کشه فقط مشکلش همینه از اون داغونا نیس اصلا فقط سیگار میکشه

آشنا هستن غریبه نیست 

خودش هم تو یه ارگان دولتی کار میکنه و مطمئنم که پسر سالمیه.

متاسفانه من اگر مادر با دل و جرئتی داشتم وضعم الان این نبودچون پدرش سیگار می‌کشه فقط مشکلش همینه از ...

باخره دیگه بزرگ شدی به نظرم توهم باید برای پارنترت قدم برداری

ازت میخوام بجنگی و نزاری حسرت تو دلت بمونه

خیلی میترسم چون تموم آینده ام رو با اون تصور کردم همیشه اونم همینطور.بخدا اصلا انتخابم بچه گانه نیس تو این همه سال رفتاراش رو زیر نظر داشتم تا حالا پشیمونم نکرده هیچوقت.همیشه میگم بازم برگردم عقب انتخابم همینه ولی چه فایده 

خیلی میترسم چون تموم آینده ام رو با اون تصور کردم همیشه اونم همینطور.بخدا اصلا انتخابم بچه گانه نیس ...

بجنگ 

ولی به همون اندازه ای که پسره برات میجنگه

نه بیشتر

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

باخره دیگه بزرگ شدی به نظرم توهم باید برای پارنترت قدم برداری

دلم براش میسوزه اونم از من انتظار داره حقم داره اگر شرایط برعکس بود منم دلخور میشدم.

چیکار کنم پدرم مشکل قلبی هم داره میترسم حرفی بزنم دور از جونش اتفاقی بیوفته زود عصبی میشه 

بخدا دارم دیونه میشم از اینهمه فکری ک مثل خوره افتاده به جونم