2777
2789

دوستان من بچه طلاقم ت  یک تاپیکهای کامل توضیح دادم

مادرم فوت کرده و از ۴سالگی تا الان ندیدمش و بابام نمیزاشت که برم ببینمش تا اینکه متاسفانه فوت میکنه

امروز روز تولد مامانمه دلم آشووووبه 

پریشب خوابش رو دیدم که مامانم تو یک مشکلی گیر کرده بود و منم تو اون ماجرا بودم دقیقا یادم نمیاد سر چی بود ولی مامانم میگفت نمیدونم چیکار کنم و به یه خانمی اشاره میکرد و به من گفت ولش کن بزار کار خودشو بکنه

من الان حدودا ۶ماهی میشه که نرفتم سرخاکش چون یه شهر دیگه است که نسبت به خونمون فاصله داره

من هنوزم از بابام میترسم که بگم میخوام برم چون فکر میکنه حال من بعد این مدت فوت مامانم خوب شده

البته حالم خوب بود ولی بعد دیدن این خواب خیلی بد شد

تمام تمرکزم رو از دست دادم

بابام میگه با این کارات یعنی فکر کردن با مامانم آینده نابود میکنی

دیروز سر یه موضوعی با هم بحثمون شد البته راجع به مامانم نبود 

حالا با این شرایط تروخدا بگید چیکار کنم که دل بی قرارم رو آروم کنم؟

حدیث کسا برای مامانم خوندم ولی دلم آروم نمیگیره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اینم بگم که من یه غروری دارم بزارید کامل توصیح بدم بعد راه حل بهم بدید که چیکار کنند 

اسی چندسالته؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من غرور سر اینه بیشتر خانواده مامانم همون شهری که مامانم رو خاک کردن هستن و من برم می‌فهمن

من از طرفی میخوام ازشون دور باشم و خیلی سمتشون نرم این مدت هم که نرفتم به خاطر همین بود که به قول معروف خیلی خودمو به زور بهشون نچسبونم

حالا هم این حس رو دارم هم بی قرارم

حالا بگید چی کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من غرور سر اینه بیشتر خانواده مامانم همون شهری که مامانم رو خاک کردن هستن و من برم می‌فهمنمن از طرفی ...

اگه شهر دور نیستش خودت برو یکساعته برگرد روز پنجشنبه هم نباشه ک مزار خلوته وسط هفته برو و برگرد سریع 

اگه دور هستش اون شهر ی چیزی خیرات کن و صدقه بده ب نیت خوابت

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین رفتن تو سرمزارش چیزیو حل نمیکنه.تو ازامین راه دور واسش قرآن بخونی به دستش میرسه.متاسفانه چون بابات مخالفه نمی تونی واسش خیرات بدی.بهترین کار همین فاتحه فرستادن و قرآن خوندنه...خدارحمتش کنه روحش شاد.خدا بهت صبر بده عزیزم

نمی تونی فقط برای سرخاک و برگردی و به خانواده مادرت اعتنایی نکنی

واقلیت جایی که هستن شهر کوچیکیه 

راستش یکی از خاله هام خونشون به اونجا خیلی نزدیکه و من بخوام با بابام برم پنجشنبه میشه اونا رسم دارن که پنجشنبه سر خاک میرن 

روز های هفته نمیتونم برم چون بابام سرکاره

اگه برم و بهشون نگم ناراحت میشن

یکبار اینجوری شد و دلگیر شد اون خالم

گفت مگه من دشمنت هستم که فرار میکنی 

اگه شهر دور نیستش خودت برو یکساعته برگرد روز پنجشنبه هم نباشه ک مزار خلوته وسط هفته برو و برگرد سریع ...

خودم تنهایی بابام اجازه نمیده برم

بابام پنجشنبه ها از بعد از ظهر به بعد آف هست و میتونه ببرتم

جمعه هم اکثرا خونه مادربزرگ پدریم هستیم و همیشه میریم و نرم بابام گیر میده

خودم تنهایی بابام اجازه نمیده برمبابام پنجشنبه ها از بعد از ظهر به بعد آف هست و میتونه ببرتمجمعه هم ...

خب بابات نمیبره؟ ؟؟

ببین رفتن تو سرمزارش چیزیو حل نمیکنه.تو ازامین راه دور واسش قرآن بخونی به دستش میرسه.متاسفانه چون با ...

بخدا همین الان که دارم مینویسم چشمام پر اشکه😭😭

دلم آروم نمیگیره نه با دعا نه فاتحه

دلم بغل مامانم رو میخواد

بخدا همین الان که دارم مینویسم چشمام پر اشکه😭😭دلم آروم نمیگیره نه با دعا نه فاتحهدلم بغل مامانم رو ...

معمولا تو مسائل مهم اینطوری کامنت نمیذارم 

من هم ۲۲ سالمه مامانم رو ندیدم 

چرا به کسی که از ۴ سالگی ندیدید میگی مادر ؟ مادر بودن یه سری تعاریفی داره تولید مثل اصلا شاملش نمیشه !