2777
2789
عنوان

عمل بینی

93 بازدید | 22 پست

من دفعه قبل وقت گرفتم‌نرفتم برای  عمل بینی 

بنظرتون چه کنک خیلی دوست دارم برم بینیم گوشتیه 

بدون بیهوشی میخام جراحی کنم پبش دکتر عبدالله نور بخشی کلنیک لوندر  لطف راهنمایم کنید

ایشون نمیشناسم ولی واس بینی من فقط دکتر مفرد رو قبول دارم خودمم میخام پیشش نوبت بگیرم 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاا

خیلی خوبه فقط نوبت دهی اش بده ولی اگر جور بشه پیش خودش میرم چون من بینی ام مشکل خاصی نداره و مطمئن ام واس من خوب در میاره 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
خیلی خوبه فقط نوبت دهی اش بده ولی اگر جور بشه پیش خودش میرم چون من بینی ام مشکل خاصی نداره و مطمئن ا ...

کارش عالیه ولی هزینشم زیاده 

منم بینیم خیییلیی کم قوز داره اصلا بد نیست ولی عملی دوست دارم با قوس ملایم فقط هم این دکتر رو قبول دارم

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

کارش عالیه ولی هزینشم زیاده منم بینیم خیییلیی کم قوز داره اصلا بد نیست ولی عملی دوست دارم با قوس ملا ...

منم همینم ی مقدار نوک بینیم حس میکنم بده ن افتادی ن پهن هیچی

آره خیلی گرون میگیره ولی بنظرم می ارزه چون بینی ی چیز حساس و اگر بد در بیاد دیگ بدبخت میشی 

شروع کاراش از ۶۵ و ۷۰ + ۱۵ میلیون پول کلینیک بستگی ب بینی ات داره ک چقدر بگیره ب من قبل گف ۷۰ ولی در کل ارزش داره ولی بازم خیلی گرون میگیره🥲

نمیدونم خیلی استرس دارم بینم هیچ عیبی نداره فقط گندس🤣

🤣🤣 همین مفرد برو بنظرم بدون بیهوشی نرو ببین خیلی درد داره واقعا روانی میشی 

منم همینم ی مقدار نوک بینیم حس میکنم بده ن افتادی ن پهن هیچیآره خیلی گرون میگیره ولی بنظرم می ارزه چ ...

الان با هزینه کلینیک شده 90 تومن

من احتمالا تا آخره امسال پیشش عمل کنم

دکتر اسدلله مهدوی هم خیلی خوشم میاد از نمونه کاراش

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁