2777
2789

آره سیب ترش خیلی خوبه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم کنکوری403 بود

دقیقا 5تا مشاور عوض کرد تا اینکه دوست پدرم یکیو معرفی کردن که مشاور دختر خودشون بوده

یادمه خانومه خودش مشاور مدرسه بود و دقیق لم خواهرم اومد دستش و انصافا ابجیمم دید داره نتیجه میگیره، نشست خوند و تلاششو بیشتر کرد فرهنگیان ادبیات قبول شد😍

خودمم احتمال 90 درصد میخوام از 15تیر با خودشون شروع کنم

شما هم بنظرم تا خوب نگشتی و تحقیق نکردی دست ب انتخاب نژن چون پارسال ما مصیبت داشتیم با مشاورای خواهرم🙁🙁

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

دقیقا من خودخوان بیشتر نتیجه گرفتم تا اینکه با یه نر ادامه میدادم

من مشاورم بعد اینکه باهاش لغو کردم ی مدت بعد ازم عکس نود میخواست😂😂😂

مردتیکه دانشجوی پزشکی دانشگاه تهرانم بود تا وقتی مشاورم بود سگ بود ولی بعدش انقدر مهربون شده بود😂😂

🦋🌹

انلاینم مشاوره میده؟

اره عزیزم

الان مشاورم هستن 

ایشون تهرانه

من شهرستانم

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

میشه شمارشونو به منم بدید

عزیزم بزارید به مشاورم پیام بدم ببینم ظرفیت ثبت نام جدید دارن

اگه اوکی بود درخواست دادم بهتون براتون میفرسم شماره رو

ک شما سختتون نشع