من بخاطر چاقی مفرط تصمیم گرفتم عمل بای پس انجام بدم تمام کارامو کردم و وقت عمل گرفت برای هفته اینده
اما همسرم ازاول مخالف بود
عادت بدی هم ک داره اینه ک حرفشو رک نمیگه با کنایه و ..حرف میزنه
ی بارمیگه الان اوضاع مالیم خرابه کلی چک وبدهی دارم تومنو درک نمیکنی(اینو راست میگه واقعا بدهی زیادداره)
من بهش گفتم ی مقدار ازهزینه عملمو خودم بافروش دوس تا تیکه طلایی ک دارم میدم تو بقیشو بده اما میگه کاراینا معلوم نیست اگر رفتی عمل کردی بعد ی دفعه دوبرار شد هزینه ها چی
از همکاراش شنیده ک برای این عمل باید بهترین دکترباشه و بیمارستان خیلی خوب
اماخب من واقعا نمیتونم اونقدر هزینه کنم واسه همین بیمارستان دولتی انتخاب کردم و دکترمم اشتباهاتش بیشتراز دکترای دیگه بوده توعمل اما بازم دکتر خوبیه
ی بارمیگه این عمل عوارضش زیاده پوستت شل میشه باید بری بازکلی هزینه کنی پوستتو بکشی.. کچل میشی... اعصابت ب هم میریزه وقتی نتونی بخوری
یا چون من توشهری ک خانوادم هستن میخوام عمل کنم مجبورم عید بمونم اینجا اونم دوست نداره
خلاصه فقط عانرژی منفی میده و ته دل منو خالی میکنه
منم میترسم برم عمل کنم بعد معدم نشتی داشته باشه مجبورشن دوباره ببرنم اتاق عمل و حالم خوب نباشه و هزینه هامم بیشتر ازونچیزی ک فکر میکنم بشه
ازطرفی هم از چاقی واقعا خسته شدم ودیگه اصلا حتی نمیتونم ب رژیم گرفتن فکر کنم
درضمن ی بچه شش ماهه دارم و دم عیدی زحمتش میافته گردن مامانم وتازه بعدش نمیدونم ازکی میتونم ازش مراقبت کنم
همسرمم اخلاق گندی ک داره اینه ک وقتی با کاری مخالف باشه و من انجام بدم تاچندین سال بعد سر همون قضیه غر میزنه و دعوا راه میندازه
بنظرتون چکار کنم خواهشا راهنمایی کنید شمابودین چکارمیکردین