2777
2789

من بخاطر چاقی مفرط تصمیم گرفتم عمل بای پس انجام بدم تمام کارامو کردم و وقت عمل گرفت برای هفته اینده

اما همسرم ازاول مخالف بود

عادت بدی هم ک داره اینه ک حرفشو رک نمیگه با کنایه و ..حرف میزنه 

ی بارمیگه الان اوضاع مالیم خرابه کلی چک وبدهی دارم تومنو درک نمیکنی(اینو راست میگه واقعا بدهی زیادداره) 

من بهش گفتم ی مقدار ازهزینه عملمو خودم بافروش دوس تا تیکه طلایی ک دارم میدم تو بقیشو بده اما میگه کاراینا معلوم نیست اگر رفتی عمل کردی بعد ی دفعه دوبرار شد هزینه ها چی

از همکاراش شنیده ک برای این عمل باید بهترین دکترباشه و بیمارستان خیلی خوب

اماخب من واقعا نمیتونم اونقدر هزینه کنم واسه همین بیمارستان دولتی انتخاب کردم و دکترمم اشتباهاتش بیشتراز دکترای دیگه بوده توعمل اما بازم دکتر خوبیه

ی بارمیگه این عمل عوارضش زیاده پوستت شل میشه باید بری بازکلی هزینه کنی پوستتو بکشی.. کچل میشی... اعصابت ب هم میریزه وقتی نتونی بخوری

یا چون من توشهری ک خانوادم هستن میخوام عمل کنم مجبورم عید بمونم اینجا اونم دوست نداره

خلاصه فقط عانرژی منفی میده و ته دل منو خالی میکنه

منم میترسم برم عمل کنم بعد معدم نشتی داشته باشه مجبورشن دوباره ببرنم اتاق عمل و حالم خوب نباشه و هزینه هامم بیشتر ازونچیزی ک فکر میکنم بشه

ازطرفی هم از چاقی واقعا خسته شدم ودیگه اصلا حتی نمیتونم ب رژیم گرفتن فکر کنم

درضمن ی بچه شش ماهه دارم و دم عیدی زحمتش میافته گردن مامانم وتازه بعدش نمیدونم ازکی میتونم ازش مراقبت کنم

همسرمم اخلاق گندی ک داره اینه ک وقتی با کاری مخالف باشه و من انجام بدم تاچندین سال بعد سر همون قضیه غر میزنه و دعوا راه میندازه

بنظرتون چکار کنم   خواهشا راهنمایی کنید شمابودین چکارمیکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظر میرسه مضرات این عمل بیشتر از منافعش باشه که خودتونم به تمامش واقفین....

درسته بعدشم سختی زیاد داره اما حداقلش اینه ک ازچاقی خلاص میشم هرکی عمل کرده ب وزن نرمال رسیده

يكى از فاميلاى ما انجام داد،اره بايد بعدش  واسه پوستت برى جراحى پوستتو بكشى هر ماه كلى پول قرص ويتامين ميده كلى موهاش ريخت اين چه كاريه رژيم بگير ورزش كن ،چرا ميگى نميتونم اراده كن 

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

به نظرم به هیچ چیز فکر نکن و برو عملتو انجام بده حرفای همسرت هم ازین گوش بشنو و ازاون گوش در کن.به هدفت فکر کن.به فکر بدهیاشم دیگه نباش.یه بار برای خودت هزینه کن و به آرزوت برس.تمام مراقبت های بعد عمل هم رعایت کن که دچار عوارض نشی 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
درسته بعدشم سختی زیاد داره اما حداقلش اینه ک ازچاقی خلاص میشم هرکی عمل کرده ب وزن نرمال رسیده

اما می دونین که دکترتون اشتباه زیاد داشته،بیمارستانتون ممکنه رسیدگی خوبی نداشته باشه،هزینه های بعدی هم بهتون تجمیل میشه،باید از خونه و همسرتون نزدیک عید دور باشین ،بچه تون هم می مونه این وسط و همسرتون هم حمایتتون نمیکنه

کلی مشکلات سر راهتون هست 

به نظر من صبرکن یه مدت دیگه با چاقیت بساز تا بچتم بزرگتر شه شوهرتم راضیش کن اونجوری خودت درد داری بچتم کوچیکه شوهرتم نق بزنه خیلی اذیت میشی

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍