2777
2789
عنوان

کچل کردن موی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 29 پست
کچل نکنید بچه شوک میشه نوک گیری کنید کچل کردن هیچ تاثیری روی مو نداره

دقیقا

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه من دقیقا همینطوری بود یعنی هرکی میدید میگفت چقدر موهاش نازکو کم حجمه

من کچلش کردم تا ۴۰ روز هرروز به مدت ۴ ساعت روغن بنفشه بر پایه زیتون میزدم به موهاشو بعد میشستم

خیلی موهاش خوب شد الان

یعنی همه میگن چیکار کردی انقدر موهاش خوب شده

هم پرحجم شده هم ضخیم

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر بچه ها دوران شیر خواری تار موهاشون نازکه ، مادرشوهر منم دیوونه ام کرده بود از بس میگفت دخترت مو نداره کچله موهاش نازکه الان دو سال و یه ماهشه ماشالله گیسو کمندیه، بنظرم کچل نکن من اصلا قبول ندارم که ماشین کنی موها پر میشن بهش زینک بده موهاش پر پشت میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

والا منو دوبار کچل کردن تاثیری نداشته طرف مادریم. موهاشون کم پشته منم رفتم به اونا 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

نمیدونم تاثیری داره یا نه فقط اینو میدونم اگ الان کچل نکنی تا آخر میگی کاش میزدم پس بزن ک تو دلت نمونه نگران نباش من دخترمو دوماه پیش کچل کردم الان به گیره میاد چن ماه بعد هم بع کش میاد عوضش تو دلم نموند ک کاش میزدم

نمیدونم تاثیری داره یا نه فقط اینو میدونم اگ الان کچل نکنی تا آخر میگی کاش میزدم پس بزن ک تو دلت نمو ...

عزیزم به نظر خودت بهتر شد بعد از کچل کردن ؟؟

خدایا شکرت ❤️