2777
2789
عنوان

کچل کردن موی دخترم

457 بازدید | 29 پست

دخترم ۱۷ ماهشه، موهاش بلنده ولی کم حجم و نازک، خیلی ناراحتم همه بهم از نوزادیش میگفتن کچل کن، کچل کنی خوب در میاد پر پشت و تار قوی در میاد، ولی خب من دلم نمیاد اخه از وقتی ب دنبا اومده موو داشته
خلاصه الان با خودم میگم نکنه حرف اونا درست بوده کچل   میکردم بهتر میشد جنس موهاش
الان کنارای موهاش کم پشته وسط سرش معلومه نازکه

تورو خدا راهنمایییم کنید میگید چکار کنم کچل کنم یا خودش در میاد ؟؟

میترسم اگ الان بهش بزنم شوک بهش وارد شع وقتی خودشو ببینه اخه خیلی باهوشه ماشالله

خدایا شکرت ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بعد تولد یکیالگی بچه کچلش میکنیم موهاشونم ماشالله خوب و پره یکی دو مورد مث شما داشتیم موهاشون نازک و کمه الان مادرش میگه کاش میزدم 

حالا شایدم دلیل علمی نداره ها ولی خب موهاشون خوب درمیاد دیگه

بنظرم میزدی یه بار خوب میشد 

تا بزرگ نشده بزن ،اینبار قشنگ و پر پشت میاد 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

عزیزم. پیاز مو اون داخل سر میمونه که اصل کاریه.. کچل کردن هیچ کمکی نمیکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏