2777
2789
عنوان

بچه دار شدن در جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 67 پست
۱۰ سال برا بچه سوم میخواستم اقدام کنم

ول کن دو تا داری الان کە موقعیتش نیست بزار شرایط درست شە دارو میخوای دکتر میخوای سونو و غربالگری میخای ، البتە خودت صلاح میدونی

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاملم از  اول جنگ به این فک میکردم که کاش تو این شرایط بچه دار نمیشدم با خودم میگفتم اگه خودمم جان سالم به در ببرم این بچه تو آینده ازم نمیپرسه چرا بچه دار شدی تو این وضع چرا به دنیام آورذی وسط جنگ

حالا این جنگ دوازده روز بود مطمئنا اگه طولانی میشذ با خودش ویرانی و قحطی و گرسنگی همراه داشتت

یکم صبر کن مثلا تا آخر تابستون اگه وضع بهتر شد و امن و امان بود اقدام کن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
والا فک نمیکنم تموم شده باشه داره میزنه بازم

ببینید از زمان قدیم جنگ بوده و هست. اگه قرار بود مادرای ما هم مثل الان شما فکر کنند هیچکدوممون اینجا نبودیم الان.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
من‌ چشم آب نمیخوره که تموم شه

مریم جان  شما تصمیمات مهمتو   از نی نی سایت میگیری؟ 

تو اصلا میدونی کیا  دارن باهات  حرف میزنن

بنظرم  با همسرت  خانوادت  و دوستای  مورد اعتمادت و در نهایت  اون  عقل   رو استفاده کن

هعی😶
من حاملم از اول جنگ به این فک میکردم که کاش تو این شرایط بچه دار نمیشدم با خودم میگفتم اگه خودمم جا ...

همه ی کارمو کرده بودم برا بچه دار شدن 

اما الان واقعا شرایط روحی شو ندارم که بچه دار شم 

معلامه که جنگ تموم نشده

فعلا که آتش بس کردن 

ببخشیدا ولی چقدر شما ها ترسویین خدایی!

چجوری میخواین بچه بزرگ کنید و ازش مراقبت کنید؟

هشت سال جنگ بوده مردم دست از زندگیشون نکشیدن و به زندگیشون ادامه دادن

حالا الان  ۱۰  ۱۲  روز جنگ بوده انقدر نسبت به همه چی ناامید هستین ؟؟ 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
چن ماهتونه شما ؟منم همون میترسم پشیمون شم

من ماه هشتمم 

خداروشکر میکنم به خاطر بچم نمیخوام ناشکری کنم ولی کاش تو این اوضاع اینجور نمیشدد

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم