2777
2789

دوستان خب ی عده جواب گرفتن یه عده نه پس بیزحمت به هم احترام بذارید....من نزدیک چندین ماه بود که ترشحات بدبو داشتم (البته معذرت میخوام اینو میگم)افتضاح بود یهنی جوری که در طول روز ۲الی ۳بار لباس زیر عوض میکردم و همه جا پد روزانه مصرف میکردم خیلی اوضام خراب بود تو سایت میگشتم ک با یه خانم دکتری اشنا شدم فک کنم اسم سایت ۲۴بود خانم دکتر زهره ابراهیم وند خدا خیرش بده بهم گفت جفت بلوط بگیر بجوشون و از صافی رد کن تو لگن بشین توش و همراه یه ورق قرص میترونیدازول ۵۰۰الان من ۳روزه مصرف میکنم و خدارو صد هزاررررر مرتبه شکر بهتر شدم و اصلااااا دیگ خلاص شدم گفتم اگ نتیجه بگیرم بهتون بگم ک خیلیا شاید شرایطتشون مثل من باشه امتحان کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشح با بوی بد

اگه یبوست نداری پونه دم کن و هر روز بخور. شیرینی اصلا نخور. احتمالا عفونت قارچیه که بو بد میده

تو تشت سرکه و اب هم میشه بشینی

دکتر زنان هم سخت نیست رفتنش.معاینه نمیکنه دارومیده

ولی اگه نرفتی کارای بالارو انجام بده. لباس زیرتم خیس نباشه.روزانه عوض کن تو خونه هم نپوش

دردم از یار است و درمان نیز هم