2777
2789
عنوان

چقد بعضیا عقده این واقعا

100 بازدید | 9 پست

یارو تاپیک میزنه از کوردا تعریف میکنه بعد ی عده میان هرچی بدی تو عالمه ب مردم کورد ربط میدن و شروع میکنن تخریب و توهین

تازه تاکیدم دارن ما خودمون کوردیم

من زیاد نظر نمیدم بیشتر خواننده هستم،ولی تو یکی از تاپیکا ی خانوم بود لر بود و معتقد بود کوردای کردستان کوردن و کرمانشاهیا کورد نیستن و کلی توهین بد راجب زناشون

با توجه ب حرفاش حاضرم شرط ببیندم حتی ی بارم نیومده بود کرمانشاه و فقط عقده داشت از کرمانشاهیا

حالا ن فقط کوردا واسه اقوام دیگه مثل ترکا هم دیدم ک باز ی عده تا تعریف میشنوان میان فقط توهین میکنن

خوبو بد هرجایی هست و این دلیل نمیشه اگه بدی از ی نفر دیدیم ب کل شهر یا قومیتش ربط بدیم و بقیه ارو بد کنیم و بقیه ارو نسبت ب اون شهر بدبین کنیم

واقعا بعضیا درکو شعور و عقل ی بچه ۱۲_۱۳ ساله هم ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات مهم نباشه   منم کوردم  ولی  هرجای  ایرانو موشک میزدن  قلبم درد میگرفت برای هموطنام هممون  از یه مادریم دشمن هممونو به یه چشم میبینه  

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

این واقعیت همیشه هست که دید انسان با همون افرادی که دیده شکل میگیره

چرا امام علی میگه مایه زشتی دین من نباشید چون حتی ی تفر رفتار اشتباه کنه  از چشم‌همه مسلمونا میبینن

حالا اکه بری تو ی شهری ببینی ی چند نفر اینطورین خب طببیعتا بخوای هم هم دیدت عوض میشه

من خودم با ی قومیتی خیلی خوب بودم ولی با  چند نفر که ارتباط گرفتم اابته بیش از چند نفر دیدم  به موقعش نامردن نمیشه بهشون اعتماد کرد الان درسته باهاشون حرف میزنم ولی محال دیدم منفبم عوض بشه چون هی  یادم میفته ممکن اینم مثل قبلی باشه 

حالا ی نفر پست گذاشته داره دید خودش میگه با اون افرادی که دیده نمیشه گفت همه اون افراد بدن ولی چون زخم خورده افکارش شکل گرفته اونطوری میگه 

به هدحال کار درستی نیست 

چون منم اصفهانیم!‌ همه میگن خسیسن ولی ما مشتی ها و دست دلبازهامون بیشترن!!  

مهم نباشه برات

این واقعیت همیشه هست که دید انسان با همون افرادی که دیده شکل میگیرهچرا امام علی میگه مایه زشتی دین م ...

حالا من حرفاش زیاد واسم اهمیتی نداره ولی خب با همین توهینا ممکنه دل خیلیاا بشکنه