2821
2789
عنوان

همکلاسیای مشنگ

166 بازدید | 3 پست

سلام 

اقا جریان از این قراره ک من طاقت دیدن ریخت نصف بیشتر همکلاسیای دانشگامو ندارم و کمه کم ی بار با اکثرشون بحثم شده (من معمولا صلح طلبم ببین دیگه اینا چی ان ک به اینجام رسیده بود😑)

دانشگاهم از آزاد های تهرانه دانشجو هاش تن لشن اکثرا و بی بند و بار

من ترم 4 ام قصد داشتم 7 ترمه تموم کنم ک زود تر تموم شه درسم و اینارو نبینم واحد هم تا الان زیاد برداشتم 

ولی میخوام از این ب بعد نهایت 14 واحد بردارم هر ترم.

بنظرم اینکه 2 روز در هفته ببینیشون ب مدت 4 ترم (ترمای باقی موندم)بهتره نسبت به اینکه 4 روز ببینیشون اونم 3 ترم🤨

کلاس میکاپ هم میرم و میخوام وارد بازار کار شم اگر واحدام کمتر باشه تایمم ازاد تره

تعداد رای : 12
نظرسنجی
واحد زیاد بردارم هفت ترمه تموم کنم
7
58%
کم بردارم هشت ترمه تموم کنم
5
41%

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نمیشه که همه بد باشن شما خوب باشی

باور کن من جزو کم حاشیه ترین و اروم ترین دانشجو هام همه هم اینو میدونن

اینا مغز نیست تو کلشون اکثرا 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز