alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 عنوان وای فای شما وصل میشه 215 بازدید | 19 پست تا جایی که میدونید وای فای و مبین نت کار میکنه ؟ 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲 1404/04/03 | 15:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31011 اره فقط نت وای فای کار میکنه فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🖤
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 اره فقط نت وای فای کار میکنه پس برا من چرا نمیشه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9449 اره من دارم کار میکنهفیلترشکن هم بالا میاد، ولی چندتا باید تست کنی تا یکیش جواب بده اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 فقط واسه مخابرات وصله یعنی چجوری ؟ 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31011 پس برا من چرا نمیشه از برق بکش دوباره بزنش تو برق یا جاشو تغییر بده ببین درست نمیشه فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🖤
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9449 فیلت رشکن همراه اول کسی نداره کار کنه رو نت خط فیلترشکن نمیاد اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 ایرانسل اینا وصل نیستن مبین نت با سیم کارته فک کنم پس برا همین وصل نمیشه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
alone_girl_m مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 از برق بکش دوباره بزنش تو برق یا جاشو تغییر بده ببین درست نمیشه امتحان میکنم مرسی 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲