2777
2789
عنوان

مادرم دیگه بهم زنگ نمیزنه

159 بازدید | 12 پست

قبلا دوسه روز نمی‌رفتم زنگ میزد میگفت کم پیدا شدی دلم تنگ شد بیا و از این حرفا الان چون پسرم خیلی شیطونی میکنه خونشون زنگ نمیرنه اصلا سراغم نمیگیره حق میدم بهشون ولس خب دلم میگیره چون منم آدم اون خونه بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من برعکس یه روز درمیون اونجام البته معموبا بعد شام می ریم قبل ناهار برمی گردیم . در هفته یبار هم حالا یا شام یا ناهار می مونم . نرم هم زنگ می زنن که چرا نیومدی دلمون تنگ شده پاشین بیاین

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
واسه من برعکس یه روز درمیون اونجام البته معموبا بعد شام می ریم قبل ناهار برمی گردیم . در هفته یبار ه ...

البته پسر من تنها نوه شون هست

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
واسه من برعکس یه روز درمیون اونجام البته معموبا بعد شام می ریم قبل ناهار برمی گردیم . در هفته یبار ه ...

خب من برادرم طبقه پایینشونه بعد اونا هم دوتا پسر دارن از وقتی کوچیکه بدنیااومد پسر من رفت کنار  کلا همش میگن آره فلانی چندساعت نبینیم دلمون تنگ میشه  ولی برای ما حتی دیگه زنگم نمیزنن

خب من برادرم طبقه پایینشونه بعد اونا هم دوتا پسر دارن از وقتی کوچیکه بدنیااومد پسر من رفت کنار کلا ...

پسر من تنها نوه هست شاید اگه خواهرم هم بچه دار شه منم با این رفتارها مواجه شم🤭 که قطعا همینطوره

خصوصا که این خواهرم و بیشتر دوست دارن