2777
2789
عنوان

بگید چی بهش بگم

74 بازدید | 3 پست

تاپیک های قبلی رو احتمالا دیدین من مشکل زیادی با شوهر خواهرم دارم و همینطور بچه هاش الان اومده خونه ی ما خودش و باباش دارن با بابام سر ارثیه بابام دعوا میکنن ارثیه خیلی زیاده شاید ۱۰۰ میلیاردی یا بیشتر بشه اونوقت پدر پسره هیچی نداره می خواد ما ۳ تا از خونه های ۱۵۰ متری و ۵ تا از زمین هامون رو به نامش کنیم همچنین ۲۰۰ تومان طلای آب شده مامان و بابام توی این همه سال جون کندن تا این همه چیزی و بیشتر واسه من و خواهرم جور کنن اونوقت پسره نکبت میخواد همه اش رو الان می خوام یک جوری تو برجکش بزنم که دیگه نیاد می خواد پول ما رو فقط بخوره اشغال ساکت باشم یا از بابام دفاع کنم پسر تو خانواده نداریم که باهاشون بحث کنه 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

سکوت کنم یا بحث کنم سریع بگین

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکار میکنید ندید

اره واقعا زوره برام که بابام راضی شه ولی چی بهش بگم