2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251160 بازدید | 695419 پست

سلام دوستان خوب هستید 

امیدوارم حال تک تکتون عالی باشه 

دوستان من ذخیره تخمدانم ۲هست ۳۳سالمه

سونو روز دوم انجام دادم سه تا فولیکول انترال هر سمت داشتم دکتر گفت تخمدانت در حد خانم ۴۶ساله هست

رفتم باشگاه پیلاتس ماه بعد هر سمت ۶تا فولیکول انترال داشتم

گفت سه ماه طبیعی اقدام کن 

الان بهم کیوتن ،اووبست ،ویتامین دی،رویال ژل،دی اچ آی آ،پرینتال داده 

از روز سوم تا هفتم شبی سه عدد لتروزول 

روز ۸,۹,۱۰ آمپول hmgو سینال داده 

بنظرتون داروهام خیلی زیاد نیستن؟

و اینکه برم باشگاه خطرناکه؟

مورفولوژی هم یک و دی آف ای ۲۹هست تحت نظر هست همسرم

سلام دوستان خوب هستید امیدوارم حال تک تکتون عالی باشه دوستان من ذخیره تخمدانم ۲هست ۳۳سالمهسونو روز د ...

برای اقدام طبیعی یه کم زیاده داروهات.  ولی خب صلاحدید پزشکت بوده بر اساس سونوت.  بهش اعتماد کن و با برنامه ایی که داده جلو برو ایشالا زود نتیجه بگیری.  

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم های عزیز

من خاموش میخوندم تاپیک و واینکه ۱۰مهرانتقال داشتم امروزازمایش دادم منفی بود (۰.۴)بتا ،جنین بلاست۱یدونه

داروهام وقطع کنم؟۲۷ام گفتن برو آزمایش امروزم ک تماس گرفتم گفتن همون روز اگه منفی شدقطع کن

سلام خانوم های عزیزمن خاموش میخوندم تاپیک و واینکه ۱۰مهرانتقال داشتم امروزازمایش دادم منفی بود (۰.۴) ...

سلام عزیزم منم روز 14 بتا 3.5 شد قطع کردم 

ان شالله خدا دلتو شاد کنه 

سلام دوستان خوب هستید امیدوارم حال تک تکتون عالی باشه دوستان من ذخیره تخمدانم ۲هست ۳۳سالمهسونو روز د ...

تقویتی ها خوبه ولی داروهای محرکت زیاده استفاده کن ولی باشگاه نرو مخصوصا وقتی امبولها رو شروع کردی چون درد داریو هم تخمدانات بزرگ میشن و ممکنه آسیب ببینن و هم تخمکات زودتر ازاد بشن متوجه نشی چون بعد دا وها باید سونو بشی تا برات اچ سی جی بنویسه

پارسال انتقالم منفی شد(چک بی بی اول روز یازده مثبت بود.سرفه های شدید گرفتم و ازمایش منفی و چک بی بی ...

منم بیبی هام هاله داشت و افت کرد ان شاء الله خدا دلتو شاد کنه منم نیت دارم اینسری هیستروسکوپی بشم و برام خراش بده البته هزینه ها زیاده فک کنم همین دو قلم 30تومن بشه ولی prpسه تومن شد 

تقویتی ها خوبه ولی داروهای محرکت زیاده استفاده کن ولی باشگاه نرو مخصوصا وقتی امبولها رو شروع کردی چو ...

بنظر خودم هم داروهای محرکم خیلی زیاد هست 

به خصوص برای اقدام طبیعی

انگار بیشتر برای ای وی آف هست 

شما دیدید برای اقدام طبیعی ایقد دارو محرک بدن؟

ذخیرم هم پایین هست همش میره

شروع کنیددخترت مدرسه ای بشه شرایط سختتر میشه.

اره گفت سیکل بعدی بیا تا سیکل بعدی یکم خودم با گرمیانه و دمنوش و مکمل تقویت کنم بلکم چند تا جنین درست درمون برام تشکیل بشه

برای اقدام طبیعی یه کم زیاده داروهات. ولی خب صلاحدید پزشکت بوده بر اساس سونوت. بهش اعتماد کن و با ...

آخه ذخیرم هم کمه با اینهمه آمپول همش از بین می‌ره 

تازه اسپرم هم خیلی ضعیف هست 

تا از اسپرم مطمئن نشده که نباید ایقد دارو محرک بده

بنظر خودم هم داروهای محرکم خیلی زیاد هست به خصوص برای اقدام طبیعیانگار بیشتر برای ای وی آف هست شما د ...

ذخیره ات بد نیس عدد amh اصلا مهم نیس مهم اون چیزیه ک سونو میگه 

اره دیدم و دیدم ک اذیت شدن واسه همون گفتم باشگاه نری و ملاحظه کنی 

ذخیره ات بد نیس عدد amh اصلا مهم نیس مهم اون چیزیه ک سونو میگه اره دیدم و دیدم ک اذیت شدن واسه همون ...

عدد amhکه خوبه 

اما طبق سونو روز دوم پریودی هر سمت فقط سه تا فولیکول انترال داشتم 

بهرحال اینهمه آمپول برای طبیعی خیلی زیاد هست 

چون اسپرم هم خیلی ضعیف هست

دکتر نباید بدون ملاحظه اسپرم برا خانم ایقد آمپول بنویسه