2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254445 بازدید | 695467 پست
آره واقعا تیروئید برای من تاثیر داشت به نظر من البته تجربه خودم رو میگم باز باید با دکترت مشورت تنی ...

به من دوز ۵٠ دادن یک روز درمیون.. امیدوارم موثر باشه امید به خدا. گفتن بعد انتقال و درصورت بارداری هر روز باید بخوری. 

ای جانم خدا حفظش کنه گل پسری رو 😍😍اصلا سردرنمیارم از این تیکر نمی دونستم چه جوریه🤭🤭

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. حاجت رواباشید. جنین هام فریزه. وداروهام استرادیول واوزیل وویتامینهای دیگه است. ال دی ند ...

عزیزم ببین اولین چیزی که میتونم بگم سعی کن راهی برا بی‌خیالی پیدا کنی....

میدونم سخته اما بگردی پیدا میکنی....

منم طبعم سرد بود من برخلاف خیلیا که میگن قبل انتقال جرمی بعدش سردی من اصلا این مدلی نرفتم....

من چون طبعم سرد بود از یه سال قبلش فقط گرنی میخوردم حتی تا ماه سوم بارداریمم گرمی میخوردم....

قاعده آورد نه ها....

مواد غذایی سبزیجات میوه هر چیزی که طبعش گرم بود میخوردم....

تک و توک سردی اونم با ادویه جان اصلاح میکردم....

مثلا ماهی رو...

مرغم سعی میکردم به جاش بوقلمون بخورم....

یعنی تا ماه سوم بارداریم همین روال بود چون من همیشه دست و پاهام و حتی زیر شکمم یخ بود....

ماه سوم بارداریم دیگه یواش یواش حس گرمی کردم حتی باورت میشه من تا ماه سوم بارداریم کمربند پشم شتر رو میبستم...

جوراب پشمی شلوار....

بعد ماه سوم که دیدم بدنم داره میره سمت گرمی دیگه یه کم به سمت اعتدال رفتم....

یعنی حرفم اینه تغذیم رو بدنم مدیریت کرد نه تجربه دیگران....

پس خواهشا کورکورانه از کسب تقاید نکن....

نه از من نه از کس دیگه ای....

ببین بد خودت چی میگه.....

مثلا برا اسپرم میگفتن گرمی خوبه اله بله....

برا همسر من زد همه چیو خراب کرد....

چون بنده خدا همینطوریشم طبعش گرم بود....

یعنی تغذیت رفتارت همه چیز باید طبق بدن خودت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم دردم داری؟ خونریزی لکه بینی چی؟ کیسه آبت نیس؟ ترشحات فقط زیاد شده بعید میدونم از زایمان ب ...

مکه کیسه اب کشداره؟ 

کیسه اب ک مث ابه..

نه فقط صبح دیده بودم ک خودم هم با دس کشیدم درش اوردم..

نه هیچی بم ندادن بعد از ترخیص..فردا میرم سونوکرافی وضعیت رو‌چک کنم..

گفتم نکنه دهانه رحمم بیشتر شد و میخوام زایمان کنم

سلام عزیزم دردم داری؟ خونریزی لکه بینی چی؟ کیسه آبت نیس؟ ترشحات فقط زیاد شده بعید میدونم از زایمان ب ...

مکه کیسه اب کشداره؟ 

کیسه اب ک مث ابه..

نه فقط صبح دیده بودم ک خودم هم با دس کشیدم درش اوردم..

نه هیچی بم ندادن بعد از ترخیص..فردا میرم سونوکرافی وضعیت رو‌چک کنم..

گفتم نکنه دهانه رحمم بیشتر شد و میخوام زایمان کنم.

تازه هم یکم دیدم

وقتی نشسته باشم زیاد و سرپا باشم درد میگیرم..ولی دراز کشیده درد ندارم..

لکه بینی ندارم.صبح تو ترشح لک داشتم.فک کنم مال معاینه بود..

چون وقتی معاینم کرده بودم خون رو دست کش پرستار دیدم.داغونم کرده بودن.ایقد جیغ زدم..مث وحشیا رفتار کردن

دخترم تب کرده.بی حال شده..چون همش مای بی بیش میکردن پایینش قرمز شده.اعصابم خرابه..نمیدونم چکار کنم.ق ...

ای خدا،انشاله زودتر دخترت خوب میشه،میدونم سخته ولی زیاد بهش فک نکن چون استرس بیشتر اذیتت میکنه،انشاله که کار به دستگاه نمیکشه،یکی از آشناهای ما تو ۳۲ هفته زایمان کرد بچش تقریبا ۱هفته دستگاه رفت بعدش مرخص شد الانم خداروشکر همه چیش خوبه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مکه کیسه اب کشداره؟ کیسه اب ک مث ابه..نه فقط صبح دیده بودم ک خودم هم با دس کشیدم درش اوردم..نه هیچی ...

نه عزیز کیسه آب دقیقا آبه گفتم شاید قاطی ترشحاتت متوجه نشدی 

اگ همون ی بار بوده مهم نیس تا دردت شروع نشه دهانه رحم باز نمیشه 

قرص استامینوفن قرص ایزوکسوپرین هر 8 ساعت و امبول بروژسترون هفتگی برا جلوگیری از زایمان زودرس میتونی استفاده کنی 

عزیزم ببین اولین چیزی که میتونم بگم سعی کن راهی برا بی‌خیالی پیدا کنی....میدونم سخته اما بگردی پیدا ...

ممنون عزیزم جواب دادید. خداراشکر نتیجه گرفتید. خداعمر باعزت وطولانی بهتون عنایت کنه. ❤️🙏ادویه جات که میگن بعد انتقال نباید مصرف بشه چجوریه؟ اصلا به غذانباید زردچوبه وفلفل زد؟ یارب؟ 

❤️❤️

من امروز میخوام برم سونو و آزمایش که اگه خدا خواست و همه چیز خوب بود برم تو سیکل انتقال 

به انرژی مثبتتون احتیاج دارم 

فقط شماها میدونید تو چه راه سختی دارم پا میذارم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر