2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250848 بازدید | 695405 پست
وای امیدوارم برای منم خودش دفع بشه،لعنت به قانون های این مملکت از بس دکترم پیام زدم اخر میگه دارو دا ...

من هیچ کاری نکردم عزیزم. فقط میرفتم سونو که بیینم بقایا دفع شده یا نه 

داروی خاصی هم نخوردم. زمان میبره نگران نباش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کاری نکردم عزیزم. فقط میرفتم سونو که بیینم بقایا دفع شده یا نه داروی خاصی هم نخوردم. زمان میب ...

خیلی بده اصلا قرص متیل ارگونون دادن سر گیجه وحشتناک اورده گفت میوفتی خونریزی نشد فردا برم باز میزوپروستل ببینم میدن بهم

دعاکن گلم برای منم دفع بشه اینقدر استرس گرفتم که خدا میدونه 

سلام گلم خوبی؟رفتم بیمارستان قرص متیل ارگونون دادن هر۸ ساعت گفتن افتادی خونریزی بیا بستری شودلم عین ...

عه مگه چند روزه خودت خونریزی یا لکه داشتی

من حدودا دوهفته و نیم صبر کردم

اگه میرفتم بیمارستان به منم قرص میدادن

نمیخوام تو دلتو خالی کنم

ولی بدن ما انقدر هوشمند افریده شده که ساک پوچ رو خودش ارو اروم دفع کنحالت ان شاءالله که بی دردشر بگذره

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

عه مگه چند روزه خودت خونریزی یا لکه داشتیمن حدودا دوهفته و نیم صبر کردماگه میرفتم بیمارستان به منم ق ...

والله من حس میکنم افتادم‌ روی دور نشدن اصلا 

این دارو بشدت سرگیجه اورده فردا برم بگم دارو دیگه بدنم چون دکترم گفت این به تنهایی خونریزی نمیاره گرفتار بیمارستان شدم

الانم ساعت ۳نوبت دارو بود خوردم باز 

من خودم لکه بینی دارم اما اصلا خونریزی نیست

والله من حس میکنم افتادم‌ روی دور نشدن اصلا این دارو بشدت سرگیجه اورده فردا برم بگم دارو دیگه بدنم چ ...

منم لکه بینی داشتم حتی شیاف میزدم ولی خود بدنم بعد از دوهفته افتاد رو خونریزی

و چند روز هم خونریزی داشتم و بعد سقط شد

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

عزیزم چه سخت واینکه باز خداروشکر تو راحت خلاص شدیمن رو علاف کردن بخدااا بااین پروسه بیمارستان دولتی ...

دکترم ب شوهرم گف اگر ببریش بیمارستان دولتی اذیتش میکنن ببر خصوصی تا بیام کورتاژ کنم من دردی نداشتم فقط غمش هیچ وقت فراموشم نشد

منم لکه بینی داشتم حتی شیاف میزدم ولی خود بدنم بعد از دوهفته افتاد رو خونریزیو چند روز هم خونریزی دا ...

واقعا؟یعنی ممکنه برای منم بیوفته خودش؟اخه میگن نمیدونم میمونه لخته خون ایجاد‌کننده عفونت و...

چه خوب توام مثل منی یکم دلم آروم بشه منم از همین شیاف ها میترسم

دکترم ب شوهرم گف اگر ببریش بیمارستان دولتی اذیتش میکنن ببر خصوصی تا بیام کورتاژ کنم من دردی نداشتم ف ...

سلام عزیزم خوبی

فک کنم الان باید یه کوچولو داشته باشی.درسته؟

خدا حفظش کنه

😉

اره شیر خشک میدم گیگوز 😐😂 اپتامیل و نان بهش نساختاووف چالش ها داشتم من با این فسقلی خدارو شکر رفع ...

عزیزم خوبی؟

راستی شما که اسپرم اهدایی بودی دخترت شبیه کیه؟شبیه خودت هست؟؟؟

😉

سلام دوستان روزتون بخیر

من متاسفانه دچار مشکلی شدم و دکترم گفته قبل از شروع درمانم باید برم اگر امکانش باشه تخمک هامو فریز کنم. هفته پیش سونو کردم یه جا، فکر کنم ۶ ۷ تا فولیکول داشتم. 

تهران دنبال یه دکتر خوب هستم سریع اقدام کنم. فرصتم خیلی کمه

لطفا کسی رو میشناسید بهم بگین