2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254446 بازدید | 695467 پست
آره عزیزم اگه نرم خصوصی ممکنه بعدا خودمو سرزنش کنم که همه تلاشم رو نکردم ولی از طرفیم اگه منفی بشه ب ...

پیش تهرانی نرفتی؟ من تو بهشتی تخمک کشی انتقال دادم یه بارم ک ازش نظر خاستم کدوم مرکز بهتره گفت ب نظر من همشون یکی ان من نمیگم کدومو انتخاب کن 🤔

من انقد ریختم به هم بچه ها نگم براتون دیشب تا صبح از سردرد نخوابیدم جوری همسرم میخواست ببرم درمانگاه بعدشم‌پا شدم ببخشید  اسهالو حالت تهوع برام خیلی دعا کنید مال داروها نباشه که بدنم ریخته به هم 😔😔

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش تهرانی نرفتی؟ من تو بهشتی تخمک کشی انتقال دادم یه بارم ک ازش نظر خاستم کدوم مرکز بهتره گفت ب نظر ...

چرا عزیزم دوماه پیش رفتم که دارو داد و آزمایش نوشت، بعد از اون اتفاقی رفتم پیش تمیمی که فقط چک کنم کیست دارم یا نه چون مطبش مثل تهرانی شلوغ نبود، حالا بهمن که پریود بشم باید یکی از این دوتا دکترو انتخاب کنمو شروع کنم البته جواب آزمایش همسرمو به تهرانی دیگه نشون ندادم،به همون تمیمی نشون دادم که دارو داد،دیگه نمیدونم چی میشه، تمیمی بهم این حرفو زد که آزمایشگاه بهشتی رو چندان قبول ندارم

چند سالته عزیزم؟ کدوم مرکز بودی؟

۳۹ سالمه اراک انتقال دادم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

من انقد ریختم به هم بچه ها نگم براتون دیشب تا صبح از سردرد نخوابیدم جوری همسرم میخواست ببرم درمانگاه ...

ایشالله خوب میشی عزیزم داروهات چیا بود؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
آره عزیزم اگه نرم خصوصی ممکنه بعدا خودمو سرزنش کنم که همه تلاشم رو نکردم ولی از طرفیم اگه منفی بشه ب ...

به دکترت اعتماد کن ،برای کیفیت جنین روی اسپرم کار کنید ،برات بهترینها رو آرزو میکنم عزیزم ،ان شا الله بزودی به آرزوت برسی

ایشالله خوب میشی عزیزم داروهات چیا بود؟!

مثل انتقال قبلیم دوماه پیش داروهام آنکساپارین یه روز در میان ۳ تا استرادیول خوراکی ۲ تا واژینال هر روز آمپول پروژسترون پریدنزول روزی ۱ قرص آث  ۱ عدد

اصلا اون‌گرفتگی داغی رحمم از بین رفته از دیروز شده سردرد

ایشالله مثبتی گلم نگران نباش اصلا 

سردرد از علایم بارداریه

اگر پردنیزولون میخوری صد در صد فشارتو چک کن بالا نباشه

رویان ب من گفتن یک روز در میان فشارتو چک کن

داروهای منم

منم آنوکسا، نصف پردنیزولون، ا اس آ ، فولیک اسید ،شیاف پروژسترون شبی یه دونه

امروز منم می‌خوام فشارمو بگیرم 

ایشالله مثبتی گلم نگران نباش اصلا سردرد از علایم بارداریهاگر پردنیزولون میخوری صد در صد فشارتو چک کن ...

نه گرفتم من فشارم‌چون همیشه پایین مامانم مدام‌میگیره نرمال متفورمین میخوردم بهم نمیساخت نخوردمش

نه گرفتم من فشارم‌چون همیشه پایین مامانم مدام‌میگیره نرمال متفورمین میخوردم بهم نمیساخت نخوردمش

منم همیشه پایینه 

پردنیزولون می‌بره بالا فشارو باید چک بشه

از بعد اینک سردرد گرفتم ترسیدم گفتم امروز چک کنم