2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی ک تک فرزندن

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست
خب اگه خواهر یا برادر داشتی اونا دخالت میکردن به جای مامان باباتوای مخصوصا خواهروااااایمنو آجیم مجرد ...

دلم میخواست یه خواهر داشتم ساپورت می‌کرد منو واسه بیرون😂😂

Memories pass away, what matters is which ones last.

ببین خواهرو برادر خوبش نعمته ....مگرنه بعدش عذابه ..فکر کن برادرت معتاد باشه و همه ی وسایل خونه رو ب ...

وای نههه خیلی بده اینجوری از زندگی سیر میشه

Memories pass away, what matters is which ones last.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک فرزندم و واقعا راضیمخودمم بخام بچه بیارم عمرا بیشتر از دوتا نمیارماونم مجبورم چون شوهرم میخاد

خوشبحالت این تک‌ فرزندایی ک ناراضین نمیدونن فقط از دور قشنگه داشتن خواهر برادر 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

دقیقا درسته و درکت میکنم. باز برادر داشتن خوبه ولی خواهر افتضاحه. نمیدونم شایدم شانس ماست

ن برادر داشتن هم برای من خیلی بد بود هنوز تروماهایی ک تو بچگیم داشتم جلو چشامه

من تک فرزندم و همش تو اتاقم و تو خودمم اصلا خوب نیست

خب آرامش داری مگه بده

خواهر و برادرم داشتی همون تو اتاق خودت بودی مثلا میخاستن چیکار کنن جز اینکه همون اتاقتم باهاشون شریک میشدی

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

برای اولین بار یکی ازمون تعریف کرد 😂😭

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

تنهام ، کسی نیست باهاش حرف بزنم ، همه حواسشون رو منه که چیکار میکنم با کی میرم بیرون همش دخالت میکنن ...

منم همینم مامانم دخالت میکنه اینام سرک میکشن تو‌زندگیم دوس دارن همه چی رو بفهمن 

تنهام ، کسی نیست باهاش حرف بزنم ، همه حواسشون رو منه که چیکار میکنم با کی میرم بیرون همش دخالت میکنن ...

آره اینکه آدم را به حال خودت نمی گذارند خیلی بده و دخالت کردن شون، ولی خواهر و برادر هم خوب نیستند فقط به فکر منافع شخصی خودشون هستن 

من خیلی از خواهر و برادرم بدی دیدم