2777
2789

سلام دخترم ۸سالشه سه روز پیش دوش گرفته بود این سه روز هم فوق العاده گرم بود هوا اما چون میترسید نمیرفت دوش بگیره ،به نظرتون عادیه خیلی خیلی کم زیر بغلش بوی عرق بده؟اخه من شنیدم وقتی کم کم بچه میخواد به بلوغ برسه بوی عرق میده الان ببرشم دکتر به نظرتون؟کسی بود که مشکل دختر منو داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳روز حموم نرفتن تو این گرما خب بو میگیره

مام بچه گانه براش بخر من تو داروخونه ها دیدم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

۳روز حموم نرفتن تو این گرما خب بو میگیرهمام بچه گانه براش بخر من تو داروخونه ها دیدم

بله به شدت از صدا میترسید نرفت حموم هر کاری کردم دیگه امروز گفتم اشتی کردن نمیزنن قبول کرد رفت حموم 

عزیزم منم دخترم ده سالشه کم کم دارن به بلوغ میرسن و موهای زائدشون درمیاد زیر بغلم هم عرق میکنه هم بو ...

الان تو نت خوندم دختر ها از۸سالگی و پسر ها از۹سالگی بوی عرق میدن 

بله به شدت از صدا میترسید نرفت حموم هر کاری کردم دیگه امروز گفتم اشتی کردن نمیزنن قبول کرد رفت حموم

حق داره بچه

منظورم این بود بو طبیعی ه ربطی ب بلوغ نداره 

من خودم تا ۱۸ سالگی حتی لباسم بعد شستن م بوی عرق میداد ب مرور بهتر شدم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

3روز پیش دوش گرفته !! معلومه ادم بعد 3روز عرق میکنه بومیگیره تابستونه ها .توروخدا تند تند دوش بگیری ...

والا سه روز پیش یه طوری موشک زدن دخترم حتی میترسید تنها بره دسشویی بخاطر همون حموم هم نرفته بود میترسید 

الان تو نت خوندم دختر ها از۸سالگی و پسر ها از۹سالگی بوی عرق میدن

اره عزیزم عادیه دختر من نشونه های بلوغ رو داره موهاش دراومده ولی عرق بدبو ارثیه بعضیا ذاتا عرق هاشون بوی وحشتناکی داره بعضیام عادی هستن ارثیه خودتون رو در نظر بگیر متوجه میشی دخترت عادیه یا زیادی عرق میکنه