2777
2789
ذاتااا عشوه گر و لوندهحتی با دوست صمیمیشم تو خلوت که حرف میزنه شمرده شمرده با فن بیان عالی و با ناز ...

برگام منم همینطورم ب قران خیلی از بچه هامون بهم میگفتن😐میگن از گوشه ی چشم حرف میزنی😐یه باز داشتم با یکی بحث میکردم خیلی خیلی جدی دعوا اصن بعد بهم گف یه لحظه یه لحظه تو چرا اینق با ناز صحبت میکنی بعد هم اتاقیام بهش گفتن نه خودش اینطور صحبت میکنه نیاز دیدم برم فیلماشو ببینم😐کجا ببینم الان ک نت نیست

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر لحظه شیک نیستم ولی سعی میکنم شبا که شوهرم خونه هست شیک باشم در طول روز میخورم میخوابم میشورم م ...

خب خدا رو شکر همه مثل همیم. پس این خانمای شیک و پیکی که بیرون میبنیم همیشه هم شیک نیستن 

بیشتر از محصولات اوردینری کلینیک یا کوزارکس استفاده میکنمدر ماه چیزی حدود ۲۰ ت

عزیزم‌پروفایلتون‌خودتونین؟اگ هستین چقدر زیبایین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

راز افرایش انرژی زنانه یک ب خود اهمیت دادن و دو آرامش داشتن تو هرکاریه

اعم از صحبت کردن 

غذا خوردن 

کلا تکون خوردن 

راه رفتنم ک خیلی مهمه 

همچنین ظاهرم خیلی خیلی مهمه 

شیدینگ خط چشم سرم مژه :داف در هر لحظهبادی اسپلش مام ادکلن اسپری عطر مو خوشبو کننده دندان نخ دندان خم ...

من مذهبی ام عزیزم . چادر سر نمیکنم ولی حجاب دارم . آرایش ملیح انجام میدم که فقط صورتم از اون حالت بی روحی خارج بشه . من فقط میتونم روی سلامت پوست و تمیزی و شیکی وقت بزارم

چطورمیشه بیشتر راهنمایی کنید مثلا تو چیا خودتون رو اولویت قرار میدین نیاز ب راهنمایی دارم

در همه چیز

زندگی مشترک 

حتی دوران مدرسه در دوستی هام

جایی که حس کنم ارزشم پایین میاد دیگه شرکت نمیکنم 

مثلا جایی دیر دعوت بشم هرگز نمیرم

برای خودم وقت میزارم ارزش خودمو میدونم و خودمو دوست دارم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

برگام منم همینطورم ب قران خیلی از بچه هامون بهم میگفتن😐میگن از گوشه ی چشم حرف میزنی😐یه باز داشتم ب ...

به نظرم خیلی خوبه... شاید خیلیا فک کنن داری عشوه خرکی میای یا نقش بازی کنی

ولی من چون چند نفرو این مدلی از نزدیک دیدم میدونم کلا مدل حرف زدن یه عده اینجوریه و سعی ندارن مخ کسیو بزنن

برنامه عشق ابدی از یوتوب پخش میشه

ولی من از تل با سرعت لاکپشتی  با پایین ترین کیفیت دانلود میکنم که سریع دان شه😑🦦

در همه چیززندگی مشترک حتی دوران مدرسه در دوستی هامجایی که حس کنم ارزشم پایین میاد دیگه شرکت نمیکنم م ...

🥹❤️ممنونم

به نظرم خیلی خوبه... شاید خیلیا فک کنن داری عشوه خرکی میای یا نقش بازی کنیولی من چون چند نفرو این مد ...

اره یکی از دوستام ک روز اول منو دید‌بعد ها بهم گف ،گف تو دلم گفتم این چرا اینطور صحبت میکنه؟چرا پشت چشم نازک میکنه 

🥲یعنی امیدوار باشم ک خوبه؟