2777
2789
عنوان

دوست خواستگار قبلیم

203 بازدید | 9 پست

چند نفرو در نظر بگیرید با هم دوستن 

یکی از اونا دایی من باشه

بعد یکی از اون دوستا میاد خواستگاری من و من خواستگارامو به خاطرش رد میکنم اخر بعد یه مدت میگه تو مثل خواهرمی و من به اصرار خانوادم اومدم و یه دختر دیگه رو پیدا میکنه این وسط به من اینا رو میگه و من اینارو به داییم نگفتم چون به داییم گفته مشکل مالی اما در واقع یکی دیگه رو پیدا کرد

از اون طرف یکی دیگه از این دوستا پسره خوبیه که داییم گفت حیف این دوتا با هم دوستن وگرنه معرفی میکردم

این پسر دومیه هم سبک حبیب لیسانسه هاست مطمینم داییم بگه حتما میاد

منم زبونم قفل کرد نتونستم بگم چه ربطی داره ۱۰۰ نفر میرن خواستگاری بلاخره یکیش جور میشه 

بعد اون پسر به من نارو زد یکی دیگه رو پیدا کرد زد زیر همه چیز .

میدونم فکرم غلطه اما دوست دارم پسر قبلیو بسوزونم مطمین باشید اگه این پسره بیاد حرف بزنم اخلاقمون جور نباشه قبول نمیکنم 

ولی پسره خوبه واقعا 

ولی دست خودم نیست دوست دارم اون پسره نامرد و بسوزونم 

نمیخوام به اون ضرر بزنم به قول خودش من که مثل خواهرشم فیلشم یاد هندوستان کرد

به داییت بگو ماجرا رو 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم دوستشو بهم بزنممیترسم جایی دهنش در بره بدتر ابروی من بره 😥

مگ چیکار کردی مهم نیست اون کار خیلی بدی کرد خب 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

چی بگم والا 

آدمی که رفته با فکر و عقلش تصمیم گرفته بره و می‌دونم با احساسات شما هم بازی کرده که خیلی هم اشتباه بوده کارش 

پس اصلا براش مهم نیست شما ازدواج کنی نکنی 

فقط دوستی شون بهم میخوره ....

پس برای سوزاندن خواستگار قبلی حرکتی نکن چون ما تو ذهن مون فکر میکنیم برای بقیه اهمیت داریم که اینطور نیست الان زمونه طوری شده مردم به سر درد شوند بیشتر از خبر مرگ کسی اهمیت میدن

متوجه اینکه چرا قصد ندارید واقعیت رو به داییتون بگید نمی شم،  ولی بهتون پیشنهاد می کنم دنبال سوزاندن خواستگار قبلیتون نباشید ، مطمین باشید چیزی که خدابراتون در نظر گرفته خیلی قشنگتره ، در رابطه با اینکه می گید دوست داییتون پسر خوبیه ، می تونید به مامانتون بگید مامانتون به داییتون بگه یا خودتون غیر مستقیم به گوش داییتون برسونید ولی عجله نکنید سعی کنید قبل از هر اقدامی شناخت بیشتری داشتهباشید .

متوجه اینکه چرا قصد ندارید واقعیت رو به داییتون بگید نمی شم، ولی بهتون پیشنهاد می کنم دنبال سوزاندن ...

چون دوست نداشتم میونه داییم با دوستش و خراب کنم🥲

ب

همینکارو میکنم به واسطه میگم