2777
2789
عنوان

لطفا با نظراتتون بهم‌کمک کنید💔

116 بازدید | 14 پست

من ۲۴سالمه و دوسال توی عقدم،دختر نیستم و همسرم بشدت ادم کنترلگر،بددل و شکاکییکه! من تصمیم به جدایی گرفتم،تو تاپیکای قبل دلالیلمو توضیح دادم!

ولی خیلی دلم گرفته از شرایطم،بنظر شما خیلی بده ادم تو عقد جدا بشه؟! خیلی اتفاق بدیه و زندگی بعدش چه مدلیه؟!!؟ 

تصمیم دارم برم دانشگاه درسمو بخونم و‌معلم شم!ارزویی ک نزاشت شوهرم بهش برسم ! 

ولی بنظر شما خیلی بده که یه دختر تو این سن تو عقد جدا شه؟؟!نظراتتون رو بهم بگید لطفا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط فقط یک جانبه از طرف شما خوندم و نمیتونم نظری بدم چون زندگی متاهلی ابعاد مختلفی داره اما اینکه تصمیم بگیری پیشرفت کنی واقعا عالیه اینکه به این باور برسی تو تنها راه نجات خودتی عالیه . و حرف مردم همیشه هست . من که نامزدم خوب بود بهم گفتن دعا گرفتی یا گفتن پسر سرتر. پس به خوب بد بودن طرف ربطی نداره عزیزم همیشه می‌خوان حرف بزنند 

گلم گناه ک نکردی دوران عقد تو ایران همون صرف اشنایی میشقرار نیس چون انتخابت اشتبا بوده خدتو تباه کنی ...

الهی دورت بگردم که اینو میگی❤️

میدونم بخدا ولی خیلی اعتمادبه نفسم اومده پایین😔💔

من شرایط فقط یک جانبه از طرف شما خوندم و نمیتونم نظری بدم چون زندگی متاهلی ابعاد مختلفی داره اما این ...

اره عزیزدلم مردم همیشه یه حرفی برای گفتن دارن میدونم

ولی واقعا این اتفاق اعتماد به نفس منو اورد پایین و حس میکنم خیلی بدهههه 😔💔💔💔

نه الان یکی از فامیلای ما تو عقد جدا شد برو ببین الان چه شوووهری کرده اللن جدا شی خیلی بهتره ک بعد ب ...

😔💔الهی ک خوشبخت باشن!

امیدوارم عزیزدلم،اخه این ادم بد زخمی به من زد ،من واقعا دیکه نمیتونم به اینکه بخوام با کسی دیگه ازدواج کنم فکر کنمم!حس میکنم همه اولش که بخوان یاهات ازدواج کنن سرتو‌کلاه میزارن و زفتارای واقعیشونو نشوندنمیدن،بعدش که خرشون از پل گذشت دیگه هیچی😔💔

اره عزیزدلم مردم همیشه یه حرفی برای گفتن دارن میدونمولی واقعا این اتفاق اعتماد به نفس منو اورد پایین ...

اعتماد بنفس تو خودت باید ترمیم کنی 

به خودت برس 

پیشرفت کن 

کتاب بخون و سعی کن بهترین خودت باشی 

جدا از شعار دادن تنها راه کمک الان تو خودتی نه نی نی سایت و مشاوره ها الکی .

فقط فقط تویی

خیلی خوبه که ادم تو عقد جدا بشه نه فردا با به بچه

دقیقا عزیزدلم، ولی انقدر اعتماد به نفسم اومده پایین که میگم واقعا خیلییییی بده اینکه یه دختر تو عقد جدا شه و خیلی دید همه نسبت بهش بد میشه

اعتماد بنفس تو خودت باید ترمیم کنی به خودت برس پیشرفت کن کتاب بخون و سعی کن بهترین خودت باشی جدا از ...

مرسی عزیزم که راهتماییم میکنی

اره کتاب میخونم پادکست گوش میدم 

مینویسم خیلی ، و دارم تمام تلاشمو میکنم،ولی خیلی سخته غلبه یه این حس و حال واقعا فشار سنگینی رومه

خدالعنتش کنه خاک تو سسرش

😔💔 حتی انقدر دلم براش میسوزه حاضر به بلا اومدن سرش نیستم

فقط دلم میخواد یکروز بفهمه که چقدر منو آزرد و جوری باهام رفتار کرد ک انگار من قلب ندارم💔

دقیقا عزیزدلم، ولی انقدر اعتماد به نفسم اومده پایین که میگم واقعا خیلییییی بده اینکه یه دختر تو عقد ...

منم همین فکر میکردم قبل ج دایی ولی الان که جدا شدم کاملن خوشحالم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪