2777
2789
عنوان

تعبیر خواب نبات سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 18 پست
نبات ک خوبه خواستگارم میشناختی(قوم شوهرخاله‌ات) هیچ تعبیربدی نداره

ن نشناختم فقط دونستم فامیل شوهر خالمه خیلی از ما پایین تر بودن ولی اخلاق پدرش خیلی خوب بود 

خدایا بیا و.بغلم کن
چرا میترسونیش؟ حضرت محمد گفته خواب رو‌ تعبیر خوب کنید تا اتفاق خوب براتون بیفته

خودم همیشه ب جنبه مثبت خوابم فکر مکنم ک حاجت روا میشم ولی نمیدونم چرا نمیشه 

خدایا بیا و.بغلم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نشناختم فقط دونستم فامیل شوهر خالمه خیلی از ما پایین تر بودن ولی اخلاق پدرش خیلی خوب بود

خب همون یعنی میدونی ک فامیل دور بوده

تعبیر خواب گرفتن نبات از خواستگار . این خواب همچنین می‌تواند به پیشرفت و موفقیت در روابط و دریافت کمک و راهنمایی از طرف خواستگار تعبیر شود.
تعبیر دقیق‌تر این خواب به جزئیات بیشتری از خواب و شرایط فرد خواب‌بین بستگی دارد:
  • گرفتن نبات از خواستگار:
    اگر در خواب نبات را از خواستگار خود می‌گیرید، این می‌تواند نشانه‌ای از پذیرش خواستگاری و شروع یک رابطه عاطفی جدی باشد. همچنین می‌تواند نشان‌دهنده شادی و خوشبختی در آینده و رسیدن به خواسته‌های قلبی باشد. 
  • نوع نبات:
    اگر نبات سفید بود، ممکن است نشان‌دهنده پاکی و صداقت در رابطه باشد. اگر نبات زعفرانی بود، می‌تواند نشان‌دهنده شادی و لذت بیشتر در رابطه باشد. 
  • اینم تعبیرش تو گوگل
  چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خب همون یعنی میدونی ک فامیل دور بودهتعبیر خواب گرفتن نبات از خواستگار . این خواب همچنین می‌تواند به ...

مرسی عزیزم ایشالا این دفعه ب حاجتم برسم

خدایا بیا و.بغلم کن