شوهر من از اولش هم بهم گفت من خیلی راحت و رکم ومیخام ت هم بددل نباشی چون من زن بددلو نمیتونم تحمل کنم منم چون ادم بددلی نبودم گفتم ک اوکیه اگه ادم متعهد باشی چرا بددلی کنم الان درست چهار سال میگذره ازون حرفا ما یه ماه حدودا حرف زدیم واسه آشنایی که خیلی کم بود خانواده من یه خانواده سنتی بود خیلی عیب میدونستن صحبت با پسررو منم به خاطر همون شرایط هیچوقت دوسپسر نداشتم که باهاش وقت بگذرونم و تجربم بیشتر شه بتونم جنس مخالفو و حرکات رفتارشو بشناسم بفهمم چجور ادمیه خلاصه که هیچ شناخت عمیقی نداشتم بعد اینکه عقد کردیم فهمیدم چقد شوهرم میخاد ازاد باشه در حدی که مثلا با یه زنی راحت بگو بخند کنه یا ت خونه درمورد زنای دیگ حرف بزنه از خوبیا یا بدیاشون بگه از زیبایی یا نقص بدنشون بگه واقعا اولاش واسم غیر قابل تحمل بود اینم بگم ک درمورد مردا هم اینجوریه مثلا به مردی خوشتیپ و خوش چهره باشه اونم میگه خیلی سخت خودمو با این اخلاقش وفق بدم الان کمتر اذیت میشم یعنی دیگ مهم نیس اصلا واسم قبلا بیشتر میگف تا حرصم دربیاد شاد بشه با خودش فک میکنه که حسادت منو تحریک کنه من واسش غیرتی بشم همون اولاش هم بهم مبگفت من دوس دارم زنم اهل بگو بخند باشه اجتماعی باشه سرزبوندار و زرنگ ولی من دراون حد سرزبون دار نیستم در کل سوهرم خییییلی با معیارایی که داشتم متفاوت شد 🙁😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.