2777
2789
عنوان

بنظرتون ب دختره بگم بیخود کردی یان

211 بازدید | 15 پست

داییم با یه دختره در ارتباطه جوری ک خودش تعریف میکرد از دختره خوشش نمیاد ولی دختره ول کنش نیس 

حالا کار ب اوناش ندارم

چندبارم دختره  بهانه های الکی پیدا کرده ب منم پیام داده

من تو شهرمون یه کاری دارم ک میشناسن منو اکثرا و خب کمی اعتبار دارم پیش بعضیا این دختره رفته جایی یه چیزی سفارش داده خریده( دقیق نمیدونم چیکار کرده) گفته من از طرف خانم...(من) اومدم

میخام بهش بگم غلط کردی اسم منو گفتی 

با داییم یکماهه قهرم چون سر چیزای الکی ک بهش مربوط نبود دعوا گرفت بامن و توهینای بدی بهم کرد

از طرفی بدم میاد بدون اجازه من این دختره بره کاری بکنه و‌بگه از طرف منه بنظرتون ب مادرم بگم ب داییم بگه

یا خودم ب دختره بگم بیخود کردی

شما بودین چکار میکردین

خودت به دختره بگو سفت و سخت

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چقدر پر رووو

من بودم به خودش نمیگفتم به مادرم و هم به داییم میگفتم و از همونجایی که خرید کرده بود میگفتم من اصلا این خانومو نمیشناسم اگه چیز مهمی بوده پس بگیرین ازش

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
به خود دختره مستقیم بگو اینم بگو سپردم دفعات بعدی کلا دیگ رفتی جایی اسم منو آوردی کاری براتون انجام ...

انقد دیوانم یکماهه اینکارو کرده هیچی بهش نگفتم 

به دختره خیلییی سفت و سخت تذکر بده 

این دو روز دیگه با اسم تو هزارتا کار انجام میده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

تقصیر داییتون هست پس

والا خب دختر خواهری هستی هیچی نگفتی 

من زنداییم اصلا اخلاقای خوبی نداره داییمم خیلی دوسش داره ولی بخاطر رفتارای زشت زندادایم و بیاحترامیاش قهوه ایش میکنم زندایی برام مهم نیست 

والا خب دختر خواهری هستی هیچی نگفتی من زنداییم اصلا اخلاقای خوبی نداره داییمم خیلی دوسش داره ولی بخا ...

بسکه درگیر بودم خیلی اهمیت ندادم الان میگم اشتباه کردم

میشه گزارش بزنی ببترکم یا یه چیزی بگیم ک‌بترکه تاپیک؟