2777
2789
درسته...حالا کاری با اون ندارم ولی میگن انجام نده یا نبینه کسی که مجرد باشه خب آدمه پس اون نیاز رو چ ...

اجی درسته درکت میکنم ولی یه سری راهکار یه سری مشکلات پیش میاد کلا پیچده اینجا اگه حرفی بزنیم بدیش اینکه فوری صدتا اقا درخواست میدن چرت پرت میگن اگه دوست داشتی بیا پی تا تجربه شخصی خودم بهت بگم شاید بدردت خورد من 37سالمه چندین سال درگیر این موضوع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجی درسته درکت میکنم ولی یه سری راهکار یه سری مشکلات پیش میاد کلا پیچده اینجا اگه حرفی بزنیم بدیش ای ...

عزیزم بهت درخواست میدم بعد امتحانم خودم بهت پیام میدم حرف بزنیم، چون الان ذهنم درگیرش بشه بیچاره میشم😅❤️

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

اره خیلی عصبیم و حالم بده بخاطر همین جدا خوابیدنش ...حس میکنم دیگه زندگیم جمع نمیشه و نابود شده

نمیدونم چی بگم به نظرم باهاش صحبت کن و قانون بزارین که توی قهر به هیچ عنوان کسی نباید بره جای دیگه برای خواب

هرکی میخواد بگه من مرد هستم اصلا مهم نیستواقعیت اینه اکثر مرد ها میبینن من خودم همسرم به این موضوع ا ...

منم مثل خودتم ، هیچ چیزی کم نیست تو رابطمون از طرف من ،خود اقا یه دو سه دیقه ای بیش نیست سالهاست من از رابطمون که کم و کوتاه هست ناراصی ام  چند بار گفتم برو دکتر ،میگه فشار کاره  استرسه فلانه منم ساکت شدم ،خیانتم کرد عن اقا ،چشمشم میچرخه کلاداز چشمم افتاده.... عزیزم اینا زر مفته ادمی که هر روز پور.ن ببینه معتاد و  ج ... ی میشه ،مریض میشه  مغزش،گاهی فکر میکنم با فکر اون زنا هم به من نزدبک میشه و حس میکنم یک غریبه داره بهم تج...ز میکنه ،انقدر برام سخت و سنگینه ،داغونم کرده این اشغال ،الان سالهاست که ازش درخواست رابطه ندارم اصلا حتی دلمم بخواد هیچی نمیگم اونم ادمی مثل من که انقدر گرم و صمیمی هستم ...اینجور مردا زن خراب کنن ،یعنی من اگه عقلم کار نمیکرد هزار باره خیانت کرده بودم با کارایی که به سرم اورده این نامرد ،بهشم میگی خودشو میزنه به مظلوم نمایی بیا و ببین

مال من عادت کرده ...داغونم کرده ،افسردگی حواس پرتی ...بخدا من معدلم دانشگاه ۱۹بود چهار ترم ...اینقد ...

من تازه زایمان کردم شوهزم جاشو جدا کرده چهل روزه چون بچه اذیت میکنه دیشب کلی گریه کردم گفتم جدا بخوابی باهات حرف نمی زنم رفت جدا خوابید نصف شب اومد پیش ما فقط بچه من که نیس زور میگه

این چیزا رو عادی میکنین که خیانت عادی میشهگناهه اصلا اینجوری نیست

چی میگی نفست از جای گرم بلند میشه 

هیچکی نمیگه عادیه اشکال نداره 

یه کاره کثیفی هس ک متاسفانه مردها بهش مبتلا هستن 

خدا منقرض کنه که زجره خالصش واسه ما زن هاس 

چی میگی نفست از جای گرم بلند میشه هیچکی نمیگه عادیه اشکال نداره یه کاره کثیفی هس ک متاسفانه مردها به ...

اون خانوم گفت همه مردا میبینن

گفتم نه 

گناه وقتی علنی بشه و بیان بشه عادی میشه

بله واقعا کثیف

انشاالله هیچوقت گناه نکنیم