2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ثبت نام کردی دانشجو حقوقین

دانشجو نیستم

اما سه ساله دارم ازمون وکالت میدم

من خودم ثبت نام نکردم مشاهیرو ولی توی تلگرام کلیپای سالای قبلشو میبینم

دوره های جامعش خیلی عالیه مخصوصا ایین دادرسی مدنی دکترسیدجعفری ولی ضربتی رو اوایل چندجلسه دیدم چیزی نفهمیدم چون یجورایی خلاصه وار میگن برای کسایی ک از قبل خوندن و بلدن

دانشجو نیستماما سه ساله دارم ازمون وکالت میدممن خودم ثبت نام نکردم مشاهیرو ولی توی تلگرام کلیپای سال ...

منابع درسی اون چی بوده ببخشید جسارتا 

چرا نمیتونین قبول بشین

دانشجو نیستماما سه ساله دارم ازمون وکالت میدممن خودم ثبت نام نکردم مشاهیرو ولی توی تلگرام کلیپای سال ...

منم منابعی اینا هستن مدنی توکلی آدم شکری آدم غفوری جزا غفوری می‌خوام همزمان با ضربتی اینارم بخونم

جزا و کیفری دکتر غفوری

ایین دادرسی مدنی هم دکتر سید جعفری

اساسی خدیمی

مدنی هم کتاب نخوندم فقط کلاسای دکتر زارعی مشاهیرو دیدم

دلیل اینکه قبول نشدمم اینه ک درست حسابی دل ب درس نمیدم

متاهل هم هستم وقتم همیشه دراختیار خودم نیس نمیتونم اونجور ک باید بخونم

جزا و کیفری دکتر غفوریایین دادرسی مدنی هم دکتر سید جعفریاساسی خدیمیمدنی هم کتاب نخوندم فقط کلاسای دک ...

ببخشید من به کمکتون نیاز دارم لطفا نرین 

چقد خوندین هرسال چند ساعت به مطالعه اختصاص میدین منم متاهلم ولی بچه ندارم می‌خوام تا بچه دار میشم آزمون شرکت کنم شما همه ی این منابع رو یک دور کامل خوندین ؟؟

ببخشید من به کمکتون نیاز دارم لطفا نرین چقد خوندین هرسال چند ساعت به مطالعه اختصاص میدین منم متاهلم ...

اره خوندم ولی متاسفانه تست زیاد نزدم تست زدن خیللییی مهمه

من خیلی نبوده زمانش 

مثلا روزی۵ساعت

امسالم هنوز شروع نکردم 

تازه از فردا میخوام شروع کنم ک دیر هم هس

میخواای درخواست بده اونجا حرف بزنیم