2777
2789

من دو روز پیش اومدم ن برای دعوا شوهرم جنازش سرکار بود اومدیم اینجا منو بچم

بعد امروز زنگ زد صداش نمیامد قط کرد دوباره زنگ زد

گفت اول اخرتو گذاشتم ک.ون سگ چرا جواب نمیدی ببای خانه میدانم چکارت کنم بلاخره از اون سگ دونی میای بیرون

من ب شدت ناراحت شدم بهش فقط ی پیام دادم گفتم ب جان بچم دیگه برنمیگردم

اونم نوشته برنمیگردی اول اخرت تو ک.ون سگ بچمو حاضر کن بیام ببرمش

منم بهش گفتم بیا ببرش دیگه تمام شد یاعلی خدافظ واسه همیشه

بعد پیام داده بدجور خودتو خانوادتو میزارم سره جات

از قبل این قضیه بگم شوهرم خیلی بهم ظلم کرده توس تاپیک های قبلم هست

تا ی چیزی میشه میگه اول آخرت تو کو.نت فلانت بهمان

۷ساله عروسی کردم بخداقسم از شکمم میزنم از خریدم میزنم ک پس انداز کنم برشا کل طلاهامو ک خودم هزار تومن هزارتومن کار کردم دادم بهش داد ماشین

اصلا خیلی داعونم الان نشستم دارم قلیون میکشم بچمم خابیده ولی ب خانوادم‌نگفتم چیشده

الان قراره ساعت سه از سرکار برگرده بیاد دنبال بچم

خانوادم به شدت پسرمو دوستدارن اصلا نمبدانم چ گلی بگیرم سرم خیلی حالم بده خیلی

یکی بگه چ گلی بزاره سرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا بی اعصاب 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کوردی؟ 

بزار ببره بچشه دو روز بچه داری کنه و غذا حاضر جلو دستش نباشه عقلش سر جایش میاد

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اشتباه اولت این بوده اجازه دادی ۷ سال بهت چرت و پرت بگه و سکوت کردی 

من نمیدونم شرایط شما چجوریه ، من خودم ابدا با همچین آدمی نمیمونم 

درباره ی بچه هم ، اگه بابای خوبیه ، اگه خانواده اش خوبن ، بچه رو بده بره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩