2777
2789

آقا من جلسه اول برخلاف بقیه اصن خاموش نکردم همه چی درست انجام دادم حتی تا تو آموزشگاه بردم ماشینو انقد خوب بودم مربی گفت قبلا پشت ماشین نشسته بودی گفتم نه. 

ولی از جلسه دوم به بعد هر روز بدتر از دیروز میشدم جلسه چهارم ماشین خاموش میکردم موقع راه افتادن  هي فرمون اینو اونور میره تو پیچ مشکل دارم دنده عقب گرفتم اومدم وسط خیابون اصن افتضاح نمیدونم چرا اینطور شد کسی مثه من بوده 

من الان جلسه چهارم هستم و این اتفاقا افتاده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تازه جلسه چهارمه هنوز خیلی مونده

توی یادگرفتن‌رانندگی مهمترین چیز اینه ک عجله نکنی

هول نکنی

بعدشم وقتایی ک خونه ای مرتب با خودت مرور کن

مثلا پشت چراغ قرمزی سبز شده

اول دنده بعد دستی 

اروم کلاچو‌ ول میکنم نرم‌گاز میدم و و و ک خودت بهتر میدونی

مرور خیلی تاثیر داره

آره بابا من که بدتر بودم 

همش به پاهام نگاه میکردم ترمز و کلاچ کدوم وره یا به دنده نگاه میکردم مربی عصابی میشد میگفت فقط جلو 🤦‍♀️😅

راه میفتی فقططط تمرین میخاد 

چون روز های اول خود مربی داشت کلاج میگرفت 🤣

نه اصن کلاچ زیر پام بود همیشه اگه می‌گرفت می‌فهمیدم. 

روز اول مدل نشستن و پاهام کنار پدال اصن درست گذاشتم مربی گفت همینجور گذاشتی درسته انگار پدال ها تو خونم بود  

اما از روزها بعد اصن نمدونم چجوری پامو باید بزارم 

فک کنم جلسه اول اعتماد به نفس زیادی ای داشتم استرس اص نداشتم 

عزیزم من بیست سال پیش گواهی گرفته بودم و رانندگی نکرده بودم..‌.تا اینکه تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ...

رفتم ثبت نام کردم حدود ۱۰ جلسه با یه خانم مسن برداشتم که اصلا خوب آموزش نمی‌داد و الکی کش میداد جلسات رو...نصف تایم فقط وایمیستادیم و حرف می‌زد خلاصه از دیوار یکی رو پیدا کردم و ده جلسه هم با اون رفتم و فهمیدم رانندگی چقدر میتونه راحت باشه...

چهار جلسه چیزی نیست و حداقل ۱۵ جلسه لازمه 

نه اصن کلاچ زیر پام بود همیشه اگه می‌گرفت می‌فهمیدم. روز اول مدل نشستن و پاهام کنار پدال اصن درست گذ ...

والا اینی که میگی برای همه پیش میاد ولی از اعتماد به نفس نیست از نابلدی میاد که کم کم درست میشه

وگرنه نمیشه گفت کائنات با من راه نیومد یا اعتماد به نفسم افت کرده

اصلا اتفاقی نیوفتاده که اعتماد به نفستون کم یا زیاد بشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

معمولا روز اول خود مربی کلاج می گیره واسه اون خاموش نشده

نه کلاچ نگرفته تاحالا تا این جلسه هم نگرفته فقط ترمز رو میگیره و کلاچ موقع ایست تو تقاطع رو میگیره زودتر از من قبلش اینکار نکرده. 

خود مربی گفت امروز خابی آخه میگفت میخوایم بریم راست چراق چپ میزدم اصن نمیدونم چیم شده