2777
2789
عنوان

از رانندگی میترسم

146 بازدید | 18 پست

بچه کوچیک دارم واس اینکه از اسنپ راحت شیم شوهرم برام ماشین خرید. ب بدبختی عادت کردم فقط مسیر خونه مامانمو میرم و برمیگردم. واقعا میتونم کالسکه رو بذارم تو ماشین برم واس خودم تو بازارا بگردم ولی مث این آدمای افسرده و مزخرف میشینم تو خونه فقط بخاطر اینکه از رانندگی دلهره دارم. شوهرم بهم میگه خب تو ک ماشین زیر پاته برو بگرد واس خودت بچه هم خسته میشه وقتی برمیگردی راحت میخوابه اذیتت نمیکنه ولی اصلا نمیتونم مسیری جز خونه مسیر خونه مامانمو برم و برگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدیدا نیم کلاجم بهتر شده بعد دو سال /:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خوش بحالت حداقل اون یہ مسیرو میری من کلا از جای شلوغ میترسم فقط تنھا خودم خیابون باشم میتونم رانندگی ...

منم از شلوغیا خیلی میترسم ولی از مجبوریه. چون چندبار بهم خندیدن ک هنوز میترسم. مامانم ک همه جارو پر کرده هرجا میرم با لبخند میگن هنوز یاد نگرفتی؟؟