2777
2789

سلام دوستان

من ۱۵ بهمن سقط کردم

۱۶ بهمن کورتاژ کردم

دیشب نزدیکی داشتم وجلوگیریم طبیعی بود احساس کردم یه کوچووولو ریخته شد 

حالا سوالم اینه اگه ریخته باشه امکان بار پداری الان هست یانه 

سوال دیگم اینکه کی پریود میشم

شماها کی پریودشدین

خواهشا جواب بدین

خدایاشکرت 

امکان بارداری هست.ولی نباید منی داخلش بریزه چون دهانه رحم مقداری بازه و امکان گرفتن عفونت زیاده.من بعد ۴۰ روز سه روز لکه بینی قهوه ای داشتم.درد پریودیمم خیلی بیشتر از قبل کورتاژ شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم. ب نظرم چند روز بعد يه بى بى چك بزن. چون من شنيدم كسى ك سقط ميكنه يا ميزاعه رحم دنبال جفت و جنينه. واسه همين اسپرم ك وارد بشه سريع حامله ميشن. بايد چند روز ديگه بى بى چك بزنى

سلام من سال ۸۹ کورتاژ شدم دقیق یادم نیست  فقط ه زودتر از ۳ماه باردارنشو تا رحمت به حالت قبل ...

اره میدونم دکترمم گفت تاسه ماه نباید بارداربشی

دلم شورمیزنه نگرانم

خدایاشکرت 
امکان بارداری هست.ولی نباید منی داخلش بریزه چون دهانه رحم مقداری بازه و امکان گرفتن عفونت زیاده.من ب ...

وای  عفونت باداروخوب میشه 

ولی بارداری وای نه بازم سقط

بعد سه سال اقدام باردارشدم وسقط شد دیگه تحملشوندارم

خدایاشکرت