2777
2789

من ۲۴ سالمه و دوساله تقریبا تو دوران عقدم!

یکساله بصورت جدی با همسرم به مشکل خوردم

بددل و خودشیفته و شکاکه و پلی سه!

من تو این یکسال همش جنگیدم که اخلاقا و رفتاراشو درست کنه،هی قهر و اشتی های طولانی ،او دعوای شدید اولمون خودمو کشتم تیکه تیکه مردم بریم پیش مشاور اخرش به زور و فلان دوجلسه اومد دیگه نیومد

میگه من مشکلی ندارم من همیتیم ک هستم(حالا تاپیکای قبلی رو بخونید از کنترلگریاش گفتم)

توی دعوای اخرمونم دوباره خودممموووو کشتم بیا بریم پیش مشاور والل دیگ کم مونده بود التماسش کنم 

هی هرچیو بهونه میکرد تو اینو کفتی به من برخورد ،هی امروز فردا....خلاصه

من تصمیممو گرفتم و. فتم پیش وکیل دیروز عصر 

و وکیل گفت بهش زنگ بزنید تا بیاد پیش من

نامادریم گفت اینهمه سر مشاوره اومدن اذیت کرد نمیاد حتما اینجاهممم

خلاصه مامانم زنگش زد و گفت باشه میرم

حالا جالب اینجاست من نیم ساعت بعد دیدم وکیل با من تماس کرفته گفته زنگ زده فردا میاد😐😐😐😐

گفتم د اخهههه عوضییییی از خدات بود ارع؟؟؟!پس هی با اشک به من میگفتی همه کارام از رو دوست داشتنه و....من قلبمو بهت میدم و.....همش کشک بود

واقعااا خیلی دلم گرفت😔😔😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میتونی یه تصمیم جدی بگیر،این آدم شمارا هیچی حساب نمیکنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
میخواسته با پای خودت بری

پس هی میگفت همه کارام از رو دوست داشتن زیادمه،هی با اشک بغلم میکرد ،هی میگفت من قلبمو بخوای بهت میدم و از این چرتو پرتا چی بودددددد،مث ادم خب بگو بیا جداشیم چرا انقدر منو زجر داد منو کوچیک کرد اخه!همه میگفتن چقدر تلاش میکنی درست نمیشه ول کن دیگه😔ولی من باور میکردم حرفاشو هی تلاش میکردم

پس هی میگفت همه کارام از رو دوست داشتن زیادمه،هی با اشک بغلم میکرد ،هی میگفت من قلبمو بخوای بهت میدم ...

اون لحظه ها ش ه و تش بالا زده بود حتما  ده بار دیگه ازدواج کنی بازم میبینی  مردا این لحظه ها خیلی الکی و بیخود مهربون میشن 

اون لحظه ها ش ه و تش بالا زده بود حتما ده بار دیگه ازدواج کنی بازم میبینی مردا این لحظه ها خیلی ال ...

واقعا واقعا😔😔😔😔😔خاک تو سرشون که انقدر بی عاطفه و حقیرن،بخواتر این موضوع چه حرفا که نمیزنن چه امیدای واهی ک نمیدن!بخدا دیگه هیچ مردی رو باور نمیکنم

آدم بددل و شکاک هیچوقت درست نمیشه عمرتو هدر نده تا عقدی جدا شو مثل من خوش خیال بازی درنیار بگو خوب میشه نمیشه اگه هم تحت فشار بذاری که مثلا رفتارشو بذاره کنار درظاهر می‌ذاره ولی تو دلش هنوزم شک و بددلی رو داره و یجور دیگه تلافی می‌کنه 

آدم بددل و شکاک هیچوقت درست نمیشه عمرتو هدر نده تا عقدی جدا شو مثل من خوش خیال بازی درنیار بگو خوب م ...

دقیقا،مخصوصا از وقتی وارد سایت شدم که همه با مثال های خودشون حتی بهم این حرفو میزنن عزیزدلم!!!!

الهی دورت بگردم ک شماهم گول این اوضاع رو خوردی،خدا این جور مردارو لعنت کنه!اخه چه مرگتونه چحوری تربیت شدین مگه😔😑

دقیقا،مخصوصا از وقتی وارد سایت شدم که همه با مثال های خودشون حتی بهم این حرفو میزنن عزیزدلم!!!!الهی ...

من با زمانی که پسرم یکسالش بود تصمیم گرفتم جدا بشم وقتی دید رو تصمیمم جدی هستم افتاد به التماس منم گفتم حق طلاق بده تا برگردم حق طلاقو داد و الان دارم زندگی میکنم و میدونم که سره اجبار اون رفتارایه قبول نمیکنه چون از اون حق طلاق می‌ترسه ولی عوضش یجور دیگه رفتار می‌کنه ..تاپیک هاتو خوندم شوهر منم دقیقا رفتاراهای شوهر شمارو داشت ..میتونم بهت بگم حق طلاقو بگیر ولی بی فایده است الان من یخورده آزاد شدم ولی هیچ مهر و محبتی بینمون نیست مثل دوتا آدم غریبه تو یه خونه زندگی میکنیم ..بهت توصیه میکنم که حتما جداشی