2777
2789
عنوان

خیانت

183 بازدید | 15 پست

شوهر من دو باری بهم خیانت کرده شاید هم بیشتر ولی از دوتاش مطمئنم ولی از وقتی رفتم خونمون و ۶ماع موندم و تصمیم قطعی در مورد طلاق داشتم ولی بعدش منو منصرف کرد و دوباره اومدیم سرزندگی تقریبا از اون موضوع ۱ سال ۲ سالی میگزره ولی من هنوزم نتونسم فراموش کنم و پشیمونم از اومدنم

حالا اون بهتر شده خیانت نمکنه مطمئنم..ولی من نمدونم ازش عقده دارم دوس دارم منم تلافی کاراشو در بیارم کسی مثل من اینجوری بوده شماهم خیانت کردین چجوری جلوی خودتونو گرفتین 

دو تا بچه دارم دلم واس اونا میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام ته دلتو خالی کنم دفع اولم مطمنی بودی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

اگه نمیتونی جداشو خیانت نکن خودت آسیب میبنی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

چی

میگم بار اولی هم که خیانت کرد از مطمئن بودی 

آدم از جایی که مطمنه ضربه میخوره 

اگر خونه ای چیزی داره باید میگفتی به اسمت بزنه

میگم بار اولی هم که خیانت کرد از مطمئن بودی آدم از جایی که مطمنه ضربه میخوره اگر خونه ای چیزی داره ب ...

ایی میدونی چیه مال و اموال زیاد واسم مهم نیس واس همون چیزی نمخام ازش

حالا که برگشتی و بهش یه فرصت دادی و اون هم بهت خیانت نمیکنه و خوب شده ب جای اینکه اتفاقات گذشته رو تو سرت مدام مرور کنی یکم به فکر آینده باش و خوش بین باش، و اگه میدونی تحملش برات سخته ازش جداشو خیانت کردن واقعا گزینه مناسبی نیست و بدترین ضربه رو هم خودت میخوری.. 

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 

بنظر من خیانت نکن .چون به اون خیانت نمیکنی ،ب خودت و به بچهات داری خیانت می‌کنی اون عوضیو ولش کن بیخیالش شو و فقط برای حال در خودتو بچهات سعی کن زندگی کنی و حال دلت خوب باشه فقط فقط فقط بخاطر اول خودت بعدبچه هات اونم دایورت و بی محلی.من جای تو باشم اینکارو میکنم

اگ منم ته دلم کسی دیگ دوس داشته باشم چی؟؟چیکار کنم

نه حق نداری همچین بلایی سر خودت بیاری،،فراموش کن این فکر مثل شیطان میافته تو کله ت عاقلانه فکر کن،تو مادر دوتا بچه ای مجرد نیستی که ازاد باشی برای اینکارا،،،اگه میتونی ببخش فراموش کن اگه هم نمیتونی بیخیالش شو خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن