2777
2789

روزتون بخیر من یازدهم تجربی هستم 

امروز امتحان زمین شناسی دادم که البته درس نهایی هم نیست یعنی تو کنکورم تاثیری نداره و از طرف مدرسه گرفته شده

من بنا به دلایلی هیچی نخونده بودم و رفتم یه چیزی حدود 5 یا 6 میگیرم 

میخوام به دبیرمون پیام بدم تا خواهش کنم قبولم کنه دبیرمون خیلی گیر میده و سخت گیره نمیدونم قبول کنه یا نه 

بنظرتون چی بهش بگم دقیقا؟ شما تجربه داشتین؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبول میکنه

شما تجربشو داشتی؟ چی گفتی دقیقا؟ من الان حصوری نمیتونم ببینمش بنظرت چه پیامی بهش بدم؟ دقیقا چی باید بگم؟ خیلی  ناراحتم از صبح دارم گریه میکنم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اره بهش بگو

شما تجربشو داشتی؟ چی گفتی دقیقا؟ من الان حضوری نمیتونم ببینمش بنظرت چه پیامی بهش بدم؟ دقیقا چی باید بگم؟ خیلی  ناراحتم از صبح دارم گریه میکنم

شما تجربشو داشتی؟ چی گفتی دقیقا؟ من الان حضوری نمیتونم ببینمش بنظرت چه پیامی بهش بدم؟ دقیقا چی باید ...

بهش گفتم  پارسال بود البته 

من سر کلاسش خیلی فعال بودم و بی شعور بازی در نمیاوردم 

سر جلسه هم بهش گفتم حالم بده خراب میکنم با اینکه خیلی سختگیره و نمره نمیده به کسی ولی ننداخت منو

من مریض بودم و واقعا هم گفتم بهش شرایطمو 

تو ام واقعیتو بگو همین

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

معلمم پیام تاثیر چندانی نداره

واقعا؟پیام یعنی تاثیر ندارهههه

یعنی مشکلی که برام پیش اومده رو براش ارسال کنم باور نمیکنه؟

نمیتونه  چند نمره کمک کنه حداقل 7 بشم تک ماده بزنم؟

برو بگو مستمرت رو خوب بده

مسترم خوبه فکنم 18 یا 19 شدم 

این امتحان پایان ترم بود که خودشم ازمون گرفت 

بنظرت چیکار کنم؟

اگه نمره پایانی که جمع این دوتاست بالای 10 بشه پاس میشی دیگه

واقعا؟ من دارم نمره برگمو میگم 5 یا 6 مستمرم هم 18 

الان ینی جمع این دوتا تقسیم ب ر 2 از 10 بیشتر بشه قبولم؟ مطمعنی؟

واقعا؟ من دارم نمره برگمو میگم 5 یا 6 مستمرم هم 18 الان ینی جمع این دوتا تقسیم ب ر 2 از 10 بیشتر بشه ...

اره دبیرستانی ها به جز دوازدهم قبول میشن این شکلی 

خودت گوگل کن ببین

اره دبیرستانی ها به جز دوازدهم قبول میشن این شکلی خودت گوگل کن ببین

چی بنویسم تو گوگل؟