2777
2789
عنوان

سلام ❤️ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه!؟

ماش رو میپزم

گوشت هم میپزم

با آبی که از پختن گوشت دارم برنج کته میکنم ، اواخر کته شدن برنج بهش ماشی که پخته شده رو اضافه میکنم با پیاز سرخ شده نگینی و گوشت پخته شده هم می‌گذارم وسط برنج و می‌گذارم دم بکشه

دلم سالاد ماکارانی میخواد احتملا بپزم

من پریروز مهمون داشتم برای اولین بار ریسک کردم درست کردم خیلی خوب شد

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

تولد گل پسرمهدوست داره خودش برگر درست کنه🥰😍البته هنوز خوابه ولی ساعت رو زنگ گذاشته که بیدار بشه♥️ ...

خدا برات حفظش کنه همیشه به خوشی 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ماش رو میپزمگوشت هم میپزمبا آبی که از پختن گوشت دارم برنج کته میکنم ، اواخر کته شدن برنج بهش ماشی که ...

وای به به معلومه خوشمزه س 

من تاحالا درست نکردم 

غذای کدوم‌شهره

نوش جان دستورشم بگو بیینم شما چطوری درست میکنید🥰

سینه مرغ رو با پیاز زردچوبه نمک و فلفل‌ سیاه گذاشتم پخت 

ژامبون رو خرد کردم( سلیقه ای هست یا نواری یا مکعبی)

ذرت رو گذاشتم پخت 

خیارشور خورد کردم 

ماکارونی ام گذاشتم ده دیقه تو آب و نمک و روغن پخت

سسش رو درست کردم ( سس مایونز هرچند قاشق میزنی نصفش ماست بزن، البته ماست میتونی نزنی ولی برای رقیق شدن و گرفتن طعم غلیظ سس من میزنم، آبلیمو نمک و فلفل‌ سیاه) 

مرغ رو ریش ریش کردم همه مواد رو با هم مخلوط کردم گذاشتم یخچال 

حداقل یک ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و طعما به خورد هم بره 

این یه روش ساده و خوشمزه س مجلسی تر زیتون و نخود فرنگی و ازین چیزا هم داره