2777
2789

چن سال از ازدواجتون میگذره؟

راضی هستین؟

از نظر تفاوت سن مشکلی نداید؟

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧

من با پارتنرم این اختلاف سنیو دارم

میتونم نظرمو بگم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان  پنج شش ساله ازدواج کردیم

حدودا ده سالونیم ازم‌بزرگتره

و می تونم به جرات بگم ذره ای باعث ایجاد مشکل نشده

چون به طور کلی اون روحیش شادتر و پر شر و شور تره

من اروم ترم

یه حالت تعادل بینمونه

ولی با این وجود به کسی پیشنهاد نمیکنم 

چون ممکنه شخصیت دونفر دیگه با منو همسرم متفاوت باشه

الان پنج شش ساله ازدواج کردیمحدودا ده سالونیم ازم‌بزرگترهو می تونم به جرات بگم ذره ای باعث ایجاد مش ...

شما چن سالتونه؟ من ۲۴

تقریبا همسنیم ۷۹ی،هستمهمسرم آخر ۶۸

ماهم همینطوریم،از نظر اخلاق و روحیه به هم میخوریم ولی فقط بابت سن استرس داریم

اره عزیزم

توصیه نمیکنم.نصب نکنید.

اوایل به چشم نمیاد این تفاوتها ، اما رفته رفته واقعا ازاردهنده میشه.و اونیکه جوونترو کم سن تره باید از خیلی چیزا بزنه و کوتاه بیاد.و این مسائل هیچ ربطیم به روحیه طرف مقابل نداره.چون یه حقیقته.

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

خانماشماهم بعضی تایپکا یا جواب پستتاتون میخواهیدببینیدبه یه صحفه منتقل میشدکه نوشته همچین صحفه ای وجودندارد؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانماشماهم بعضی تایپکا یا جواب پستتاتون میخواهیدببینیدبه یه صحفه منتقل میشدکه نوشته همچین صحفه ای وج ...

اره