2777
2789

عراقچی تایید کرده 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان شنیدم

توکل بخدا انشاالله ک دیگ تموم شه آرامش اراااامش.روح شهدامون قرین رحمت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

🔴 و اینک، تنفس!

🔺شواهد و شنیده‌ها این است که آتش‌بس مورد توافق طرفین قرار گرفته و اجرایی خواهد شد.

🔺مشخصا تمام اهداف نظامی مورد نظر اسرائیل در این جنگ دوازده روزه با موفقیت به سرانجام رسیدند. فرماندهان ارشد نظامی و متخصصین اتمی ایران قتل‌و‌عام شدند، سایت‌هایی هسته‌ای ایران با کمک مستقیم آمریکا به ویرانه تبدیل شدند، تعدادی از ارزشمندترین صنایع نظامی ایران آسیب دیده‌اند، کمر نیروی هوایی ارتش شکسته شده است و شبکه‌های راداری و پدافندی کشور متحمل آسیب‌های خردکننده‌ای گشته‌اند.

🔺بهایی که اسرائیل برای چنین موفقیت تاریخی پرداخته است ناچیز و عملا نزدیک به صفر است. چندین تلفات و چندصد مجروح، قیمتی نازل برای پیروزی‌های چشم‌گیر اسرائیل در روزهای گذشته است. ایران با شلیک از پیش مشخص‌شده تعداد انگشت‌شماری موشک به پایگاه خالی آمریکایی‌ها نیز عملا از پاسخ به حمله به سایت‌های هسته‌ای خود خودداری نمود.

🔺قطعا اسرائیل نیز به فرصتی برای استراحت خلبانان، رسیدگی به جنگنده‌ها و تجدید ذخایر سپر موشکی و مهمات هواپرتاب خود نیاز دارد. در حالی که ایران نیازمند سال‌ها تلاش برای جبران خسارات این درگیری است، اسرائیل به‌سرعت و با حمایت کامل آمریکا به وضعیت آفندی و پدافندی پیشین و احتمالا شرایطی برتر باز خواهد گشت.

🔺نباید دچار اشتباه شد، برای ایران سال‌ها فرصت در کار نیست. آتش‌بس فعلی چیزی بیشتر از یک تنفس نخواهد بود. به ایران اجازه بازیابی توان دفاعی و تهاجمی که در ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ وجود داشت، داده نخواهد شد. حملات مجدد به ایران زودتر از اغلب پیش‌بینی‌ها و با بهانه‌هایی چون نابودی ذخایر اورانیوم و جلوگیری از بازسازی توان غنی‌سازی صورت خواهند گرفت.

🔺پایبندی اسرائیل به آتش‌بس با ایران بیشتر از پایبندی آن به آتش‌بس در لبنان و غزه نخواهد بود. درگیری‌های بیشتری در راه هستند و اسرائیل در پی حفظ دست باز خود برای عملیات نظامی در ایران خواهد بود. حملات بیشتر به ایران اجتناب‌ناپذیر هستند. قبول این واقعیت باید نقطه شروع تصمیمات آتی در کشور باشد.

Archivist

@Partisan2015

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

گول نخورین اینا فقط میخان وقت بخرن این نتانیاهو یگ ترازین حرفاست

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

گول نخورین اینا فقط میخان وقت بخرن این نتانیاهو یگ ترازین حرفاست

درسته چرا ته دل مردمو خالی میکنی

اگع اتش بس شد چون دیگه چیزی از کشورش نمونده ترجیح میده بره باز سراغ ی کشور بی دفاع دیگه فهمید ایران براش زیادی بود

درسته چرا ته دل مردمو خالی میکنیاگع اتش بس شد چون دیگه چیزی از کشورش نمونده ترجیح میده بره باز سراغ ...

دل خالی کردن نداره حالا میبینید اینا سگای هارن مگه با لبنان و غزه آتش بس شد پپایبند بودن؟؟!!

من خودم استرسم ازهمه بیشتره اما میدونم اینا آدم نیستن

دل خالی کردن نداره حالا میبینید اینا سگای هارن مگه با لبنان و غزه آتش بس شد پپایبند بودن؟؟!!من خودم ...

دقیقا👍👍👍👍

کاش آتش بس نکنن این کثافتارو نابود کنن وگرنه بعدا بدتر میکنه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

دقیقا👍👍👍👍کاش آتش بس نکنن این کثافتارو نابود کنن وگرنه بعدا بدتر میکنه

بله متاسفانه باید منتظر ضربه ای بعدی وبدترباشیم

دل خالی کردن نداره حالا میبینید اینا سگای هارن مگه با لبنان و غزه آتش بس شد پپایبند بودن؟؟!!من خودم ...

این کشورایی ک گفتی رو براشون ارزش قائلم اما ایران رو با اینا مقایسه نکن عزیزم😂😂