2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخواد من بستنی درست کردم الان بهتون میدم وایسا🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦🍧🍨🍦

به به مرسیی 😂 با تخمه میچسبه

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
خانومای متاهل من عقدم دوس دارم رابطه کامل داشته باشم چون نیاز شدید دارم ولی نامزدم میگه بعد عروسیمون ...

دمش گرم خوب میکنه

ببخشید یوقت بد برداشت نکنی ولی حرفش منطقیه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
به به مرسیی 😂 با تخمه میچسبه

خواهش نوش جان😂💋

ولی اخه هیشکی تخمه نداشت که😅😅

🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙🥗🥙

بیاید یکم سالم غذا بخورید براتون سالاد آوردم😂😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

۲۷ سالگی ازدواج کردم و خوشبختم خداروشکر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها پسری که ۲۳ سالشه تازه قراره بره سربازب بعد کار پبدا کنه

و خونه و ماشینم نداره

اما اخلاقی خوبه و با شخصیت هست

و اینکه خودمم ۲۳ سالمه و خیلی دوسش دارن و ازش راضیم و فقط این مشکل مالب هست،شما بودین صبر میکردین اوضاع اوکی بشع؟

خانومای متاهل من عقدم دوس دارم رابطه کامل داشته باشم چون نیاز شدید دارم ولی نامزدم میگه بعد عروسیمون ...

خیلی بالغانه برخورد میکنه آفرین به فهم بالاش

بچه ها پسری که ۲۳ سالشه تازه قراره بره سربازب بعد کار پبدا کنهو خونه و ماشینم ندارهاما اخلاقی خوبه و ...

من صبر میکردم اگه ثابت شده و آدم حسابیه

شاید میخاد برین خونه خودتون اونموقع راحتتره 

احتمالا تو عقد راحت نیست خب

مثلا تو خونه بابات رابطه کامل داشته باشی خب جالب نیست

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

۱۸ سالگی  

نمیتونم بگم خیلی خوشبختم یا خوشبخت نیستم 

یه پسر دوساله دارم و الان دخترمو ۵ ماهه باردارم اینا دلخوشم میکنن 

و اینکه خب کم تو این زندگی زحمت نکشیدم خیلی با همسرم کار کردیم کار از اون بود اما اداره مشتری ها و بسته بندی و ارسالشون و همه چیز با من بود هم روزای خیلی خوبی داشتیم هم سخت 

الانم به خاطر قطع اینترنت کارش فعلا خوابیده و هزار جور فکر داریم خدا بخیر کنه فقط 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚