2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ دعاهای خوندی

یکیش که حتما جذب خواستگار می‌کنه ختم سوره مزمل هست تو تاپیک اولم روشش هست،دعای تضمینی آمدن خواستگار هست عنوانش.

راه دیگه بعد از هر نماز دستاتو میاری بالا صلوات می‌فرستی ۱۰ بار یا الله میگی و بعدش تاجایی که نفس داری یا رب میگی و بعد ۷بار آیه رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین (اعرابش رو تونت سرچ کن )۸۹انبیا و بعدش صلوات

این دوتا رد خور ندارن

یکیش که حتما جذب خواستگار می‌کنه ختم سوره مزمل هست تو تاپیک اولم روشش هست،دعای تضمینی آمدن خواستگار ...

فقط اینارو خوندی 

بعد از چ کدت نتیجه گرفتین 

ختم 21 روزه سوره طه برادشتم خبری نشد الانم احزاب یه دوهفته ای مخونم هنوزم نتیجه ای ندیدم

حس میکنم توعم مثل من دلت بد شکسته🥲💔

شاید ....حس ات درست میگه 

ولی مهم نیس چون قوی شدم از اون موقع خیلی میگذره اون روزا اون زمان ۱۷ سالم بود الان تو آستانه ۲۲ سالگی کلی تجربه دارم و برام عشق و این کوفت و زهرمار مهم نیس فقط زندگی و منطق برام شده اولویت و وقتمو پای آدم های بیخود و پسر های دوزاری هدر نمیدم

فقط اینارو خوندی بعد از چ کدت نتیجه گرفتین ختم 21 روزه سوره طه برادشتم خبری نشد الانم احزاب یه دوهفت ...

بله،ولی مناسب نبودن 

هر دوشون زود جواب میده

ختم مزمل رو پارسال همون شب اولی که خوندم برام خواستگار اومد تا امسال هرچند وقت یکبار خواستگار میاد(چندسال بود اصلا نداشتم دعا هم نمیکردم البته)

دومی هم همین طوره یه هفته بعد نماز می‌خونی خواستگار پیدا میشه ولی مداومت میخواد

حس میکنم توعم مثل من دلت بد شکسته🥲💔

مرد جماعت نباید بهش رو بدی محل سگ بزاری باید بزاری مثل سگ بیافتع دنبالت هیچوقت هم بهش عشق نشون ندی در حد دوست داشتن کم براشون کافی هست هوا برشون میداره بزار همیشه منت بکشن بزار همیشه دنبالت باشن