2777
2789

اولی که همه چیش باب میل بود تقریبا حالا اخلاقی یه عیبایی داشت که هرکسی بالاخره نقصی داره وضع مالیش عالی بودخونه ماشین باغ شغلشم آزاد بود ۳سالم ازم بزرگتر بود  ولی خسیسسسسسس شدیدا مثلا رستوران کافه کادو اینا تعطیل  حتی یک بارم از صبح تا عصر باهم بودیم ناهار نگرفت بخاطر خساست شدیدش ردش کردم 

دومی کارمند شرکت بود یه خونه کوچیک داشت ماشین نداشت ازم ۶سال بزرگتر بود ولی همون اول که دیدمش به دلم نمی شست حتی تصور کردم بغلم کنه بدم اومد جذابیت واسم نداشت اطرافیان میگفتن معمولیه چهرش اما چون میدونم از اول به دلم نشینه قیافش بدم میاد 

سومیم که هم سنش زیاد بود ازم ۹سال بزرگتر هم اینکه عکسشو دیدم خیلی بدم اومد 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگهسن ملاک نیس پول ملاکهاگه پولداره قبول کن قیافه اصلا مهم نیس

چرا مهم نیست اخه باید به دلم بشینه فردا  بغلش کنم 

اولی خسیس بود اون ک بیخیال 

دومی ام یه خونه کوچیک داره دیگ همین اون ماشینشو فروخته خریده

ما فاصله سنیمون ۱۱ ساله 

تجربم میگه با مردی ازدواج کن که واست جون بوده اونموقع پول نداشته باشه هم از زیر سنگم واست جور میکنه اخلاقشم باهات خوبه 

تو ازش خوشش بیاد کافیه 

این خاستگارا فایده نداره واسه بشور و بساب و بپز هیچوقت دیر نیس درست ازدواج کن

اولی رو که کار خوبی کردیمنم رو قیافه موندم اصلا نمیتونم با قیافه کنار بیام خیلی عصبی میشم یکی بیاد ک ...

دقیقا نمیگم خوشگل باشه میگم به دلم بشینه خونه ام داشته باشه همین

ما فاصله سنیمون ۱۱ ساله تجربم میگه با مردی ازدواج کن که واست جون بوده اونموقع پول نداشته باشه هم از ...

اخه باید به دلم بشینه فردا بتونم بغلش کنم

من شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگهسن ملاک نیس پول ملاکهاگه پولداره قبول کن قیافه اصلا مهم نیس

اخلاق چی،،پول جای همه چیزو نمیگیره،شاید شوهرت اخلاقش بد نیست که سنش ب چشمت نمیاد ولی اگه اخلاق خوبی نداشته باشه پول نمیتونه جبرانش کنه