2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
منم خیلی خیلی دارم ازش خواهش میکنم قصمش میدم به حق اعمه و ادمهای خوبشاز حضرت مهدی میخوام اون برای من ...

منم منممممم کاش بشه خدا به هممون نگاه کنه مشکلمونو حل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

منم 

حالم خیلی خیلی بده 

انگار همه درا برام بستس 

سه ساله درس میخونم اخرش هیچی 

۲۱ سالمه و حتی یدونه خاستگارم نداشتم

ن کار ن ازدواج حس میکنم از همههههه جا موندم واقعا حالم خیلی خیلی بده

منم حالم خیلی خیلی بده انگار همه درا برام بستس سه ساله درس میخونم اخرش هیچی ۲۱ سالمه و حتی یدونه خاس ...

منممم حس میکنم از همه عقب موندم از همه لحاظ:)))کاش خدا بهمون ی نگاهی بندازه

مرسی عزیزم خیلی مثبت فکر کردم یک مدت حتی درگیرش نشدم ولی نشد

به حرف اونایی توجه نکن که میگن دعا تاثیر نداره دعا خیلی بزرگه حتی اگه خواسته تم مستجاب نشه رفع بلا می‌کنه یا از گناهات کم میشه اصلا دعا رو کم نشمار 

منم خودم یه حاجت دارم ولی فعلا نشده نه زیاد امیدوارم نه نا امید ولی خودمم حس میکنم فعلا وقت حاجتم نشده 

تو هم شاید فعلا قسمتت نیست 

توسل هم خیلی تاثیر داره حتما توسل کن

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

به حرف اونایی توجه نکن که میگن دعا تاثیر نداره دعا خیلی بزرگه حتی اگه خواسته تم مستجاب نشه رفع بلا م ...

امیدوارم عزیزم 

برام خیلی دعا کن بشه سه ساله درگیرشم:)))

تو هم ایشالا حاجت روا بشی به چیزی که میخوای برسی

امیدوارم عزیزم برام خیلی دعا کن بشه سه ساله درگیرشم:)))تو هم ایشالا حاجت روا بشی به چیزی که میخوای ب ...

حتما دعات میکنم عزیزم 

خیلی ممنون قربونت بشم انشالله به حاجت دلت برسی 

سعی کن یکم رها کنی یکم کمتر بهش فکر کنی صلوات و استغفار هم زیاد بگو 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

حتما دعات میکنم عزیزم خیلی ممنون قربونت بشم انشالله به حاجت دلت برسی سعی کن یکم رها کنی یکم کمتر بهش ...

ممنون عزیزم

ایشالا همه به حاجت هاشون برسن 

چشم سعیمو میکنم

منم تقریبا از زمستون سال گذشته درگیر یه مشکل اساسی شدم حل نمیشه 

دندونام به شدت دارن میریزن پودر میشن

8تاشو کشیدم

بقیشم یا باید اساسی درست بشه یا بکشم

هی دارم ذره ذره اب میشم

نه پولشو دارم درست کنم

نه دلشو دارم بکشم مصنوعی بذارم تواین سن💔

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

منم تقریبا از زمستون سال گذشته درگیر یه مشکل اساسی شدم حل نمیشه دندونام به شدت دارن میریزن پودر میشن ...

وای خیلی بده درد دندون و همچنین خرابیش من خودم جنس دندونام خوب نیست و خیلی اذیتم با یک ورم نمیتونم غذا بخورم با یکی دیگش هم به سختی نسبت به سرما و گرما واکنش نشون میده خدا صبر بده بهت ایشالا که درست میشه:)))

وای خیلی بده درد دندون و همچنین خرابیش من خودم جنس دندونام خوب نیست و خیلی اذیتم با یک ورم نمیتونم غ ...

دقیقا من الان سمت چپ پایین یدونه دندون دارم اونم نصفه است به زور غذا میخورم معدمم داغون شده دیگه

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏